Berko Kızlar ya artık yapacak bişey bulamıyorum eşimle hazır şeyler yesek bile çocuğa ne yapacağıma şaşıyorum işten geliyorum fırsatım çok olmuyor sizler neler yapıyorsunuz
agzimizintadikacmasin Berko bebişim o an ne eserse onu pişiriyorum şöyle buzdolabını açıp bakıyorun o an ilham geliyor işte ahahahaa 🫶
Berko NeclaLeylaCeydaOhnealaneala bunu bugün yapsam yarına ne yapcam yarın bulsam öbürsügün valla artık çok sıkıldım çocuk olmasa pizza felan filan geçiştirdim
Evaninanasi Berko haftalık ya da 2 haftalık liste yapabilirsiniz. Her güne bir yemek olacak şekilde. Ben bi ara burada “menü” diye aratıp, forumda yapılan yorumlardan sevdiğim yemekleri seçip 15 günlük liste yapmıştım. Her gün o listeye göre yemek yapmıştım 😂 çok büyük kolaylıktı. Sonra bit daha yapmadım ama neden ben de bilmiyorum 🤷♀️
Ysmn-12 Hamburger-ayran (ev yapımı oğlum da yiyor) Karnıyarık-pilav-Cacık Karışık kizartma-corba-içecek Eriste - köfte Manti - çorba Tavuk kizartma - bulgur pilavı Lahmacun Tantuni -Disardan çok yemiyoruz açıkçası, oğlum 2 yasinda gene ona uygun ağır olmayacak şekilde yapıyorum
Irmakmelegim Berko valla bugun kızımın akşam menüsü kıymalı kabak yemeği makarna yoğurt var 35 aylık kızım şuan Bizede barbunya makarna salata yoğurt var
hndathn Berko bugün kızımla tekiz oğlum ve eşim babaaneye gittiler. Ciğer patates kizarticam yanına da sumaklı sogan karpuz kavun yeter Allah bereket versin 🤲
Pembesever Genelde fırına atmalık tarifler kolay oluyor. Köfte patates havuç soğan at fırına vs. Yanınada pilav
Aloneangel_ Berko Bugün fırında beyti kebabı yapicam yanına salata yoğurt icecek tamamdır sıcakta çok bile😄
utkummm Berko taze fasulye,nohut,kuru fasulye,köfte,sulu köfte,tavuk sote,körili tavuk,kekiklim,kanat soslayip firina verebilirsin,patates yemegi,et kavurmasi,karniyarik,karisik kızartma,lazanya,mücver,ciğer,mantı gibi gibi..😅
agzimizintadikacmasin BurcuKucuk her zaman var bebişim ama bir su böreği yok klasik börekler sigara böreği muska böreği filan hain ferhundeye yaptırdığım muskalardan ahahahaa 😆😆
Ysmn-12 agzimizintadikacmasin agzimizintadikacmasin iç hazırlayıp fırına verebiliyorum pisirmelwri için ya da lavaş ekmekleri gibi yumuşak hamurdan yapılıyor ya evde onlardan da güzel.oluyor , sertlik olursa da o kısımlara tereyağ sürüyorum yumuşar:)