yagmuryigitalp 3247 hiç uyumuyor 😁😂👍gece gündüz hiç uyumuyor direnior 4ay 26gunluk 15-20dk uyursa oda
Ozlemduru1629 Benim bebeğim 3 aylık akşam 9 da uyuyo 1 gibi uyanıyo yedirip altını aldıktan sonra yine uyuyo 5te kalkıyo gündüz ise o kadar uzun süreli uykusu yok en fazla 1 saat uyuyo uyuduğunda.
3247 Ozlemduru1629 bnm kuzum 4.5 aylık uyku gerılemesı oldu 3 gündür gündüz uykusu hiç yok coook mız mız atak dönemı dıyolar
Ozlemduru1629 nilseraay zamanla düzene girer. Benim kide belki kaç sefer daha uyku düzeni değişecek kim bilir
ayisit Benimki 3 gün sonra 4 aylık olacak gündüz uykusu toplasan 4 saat 😂 gece de 3 saatte bir uyanıyor
elifalina Saat 9 da yatırıyorum 1 de yada 3 de uyanıyor sonra 7 de kalkıyoruz gün içindedir 2 saat arayla max 1 saat uyuyor bazen 20 dk uyuyor ama daha uzun uyusun isterdim 😂
3247 elifalina uyku gerılemesı oldu bnm kızda gündüz uykusu hiç yok gece de aşırı mız mız uykuya dalamıyor ağlıyor
3247 HELELEKADIN kız buraya post açtım ondan sonra asla uyumuyor uykusu var ağlamaktan helak oluyor uykuya dalamıyor
HELELEKADIN 3247 nazar değdi işte deme uyuyo diye benim bebem de ilk doğduğunda çok uyuyordu uyku dzğeni çok güzeldi uyuyo diye diye çocuğum uyumamaya başladı o gün bu gündür uyku yok saat 6 biz ayaktayız suan 😂😂😂
3247 Ozlemduru1629 nazar değmezsin bnmkı de oyleydı 3 gündür ne gündüz ne gece uyuyamıyor uykuya dalamıyor
3247 HELELEKADIN ayyyy 6 buçuktu bızde ayaktaydık 4 aydır ilk defa bu kadar erken uyandı gözlerımde açılmıyordu. 😀