[silindi] Çiğ badem, çiğ fındık bu konuda efsane. Hem enerji veriyor, hem yok tutuyor, hem sindirimi inanılmaz kolaylaştırıyor. Sabahları kalkınca aç karnına 2 bardak su için ve hemen kahvaltı yapmayin. 1 saat sonra yapın kahvaltınızı mesela ve bu süreçte ortaligi toplayın. Hareket halinde olun. Oturmayin yani. Porsiyonlarinizi kucultmeniz gerekiyor zayiflamak için ama sadece salata yerseniz eğer istediğiniz kadar yiyebilirsiniz. Sıkılmamak için salatalarinizi hergun çeşitlendirmenizi öneririm. Spor öncesi enerji vermesi adına hafif karbonhidratlı, spor sonrası protein ağırlıklı beslenmeniz gerek. Tavsiyem dışarı cikabiliyorsaniz eğer tempolu yürüyüşler yapin. 2 dakika orta seviye yuruyorsaniz 3 dakika tempolu yürüyün mesela. Yani amaç nabzı bir yükseltip bir alcaltin. O zaman yağ yakımı çok iyi oluyor. Günde 1 bardak mutlaka türk kahvesi için. 3-4 litre su için. Mis gibi kilo verirsiniz net. Şanslısınız yaz mevsimindeyiz. Yazın insan zaten hem çok yiyemiyor, hem de hava geç karardigindan ve sicaktan malum hep dışarda olma şansımız var. Ben bunları yaparak 2 ayda 7 kilo verdim. Zorlandigim çok oldu. 2 yaşında oğlum. Durmuyor sürekli ataklarda ama pes etmedim. Yorulunca dinlendim. Arada kacamaklarimda oldu. Hala devam ediyorum bu arada. Amacim hamile kaldığım kiloya donmek. Allah hepimizin yardimcisi olsun. Varsa farklı fikirler alırım hanımlar🥳🥳🍁🌺