Fatmanurc Kızlar bugün bebeğim tam 5 aylık. Hiç kilo almamış bu ayı doldururken, normal mi? Ay başında 8300 dü şimdi de 8300. Sadece anne sütü veriyorum
Busra986532 Fatmanurc kaç saate bir emziriyorsun. Bide dr tadıma başlatanilir yeğenmde öyle yapmıştı dr
aysebb Fatmanurc Kilosu ayına göre çok bile sayılır kilosunda sorun yok. 4 aylık olduktan sonra kilo alımı çoğu bebekte duruyor veya yavaşlıyor bizdede yavaşlama olmuştu çok az almıştı yani dönemsel olabilir. 6 aylık olana kadar anne sütüne devam edin zaten ek gıda zamanınız gelmiş. Bundan sonra çok kilo alımı beklemeyin az alıyorlar gittikçe yani genelde böyle oluyor istisnalar elbet vardır
ahhdhdhjfjfnnfbbfjd Fatmanurc kilosu çok iyi benim oğlan 9 aylık aynı kilodalar maşallah sağlıklı olsunlar kilo problem değil
Fatmanurc Busra986532 talep ettikçe emziriyorum ama bu sıcak havalarda 2-3 saate bir kesin emzitiyorum
tugbayagizz Benimde ay şekilde öyleydi. Doktor dış çıkartıyorsa gayet normal hatta kilo veren bebeklerde olabiliyor demişti. ek gıdaya başlamıştık.6 aya girdiğimiz gün 2 disimiz birden patladı. Ve kilo almaya güzel şekilde devam ettik 🌸
Fatmanurc tugbayagizz evet sürekli kaşıyor dişini ve son 2 haftadır da şiddeti arttı. Dişten de olabilir o zaman
Fatmanurc aysebb normalse sevinirim çünkü güzel kilo aldı bu aya kadar maşallah. Dişten şüpheleniyorum ama bakalım
Fatmanurc ahhdhdhjfjfnnfbbfjd evet evet sağlıklı olsunlar hepsi🌸 Hastalandı bir de onun da etkisi var diş de kaşıyor. Hepsi bir olunca almadı o zaman
dzba Fatmanurc maşallah canım kilosu çok güzel, benim kızım 2 ayda sadece 300 gram almıştı ek gıdaya başlattı doktorumuz 5,5 aylıkken şuan 7 ay 12 günlük 7100 😩 emiyo herşeyi de yiyo ama yok yok almıyor fazla