Jalemmm Merhaba kızlar, bebegim 9 aylık, yataktan düştü, göz kırpımında oldu herşey. Başına gelen varmı? Neye dikkat etmem gerek, biraz agladı sonra sustu. Şimdi uyuyor. Syds
Nur2344 Jalemmm En az iki üç saat uyumaması lazım bunu biliyorsunuzdur zaten. Kusma, göz kayması, sürekli uyku hali gibi durumlar tehlikeli durumlar. Uyurken 2 saatten fazla uyumaması lazım uyandırıp mırıldandığını duymanız lazım. Ayrıca keşke hastaneye götürüp tomografi çektirseydiniz. Bence mutlaka gitmelisiniz
[silindi] Jalemmm benimde 2 aylık bebeğim 1.5 metreden düştü çok şükür bir şey olmadı . 2 saat kesinlikle uyutma . Kusma falan bir şey olursa acil git hatta şu an bile gitmen gerekiyor bebek daha
Prensesin_Annesi_ Jalemmm En az 2-3 saat uyumaması gerekiyor gözlerde kayma var mı kusma varmı takip etmeniz sürekli uyku hali var mı takip etmeniz gerekiyor cok geçmiş olsun
Acemimommm Jalemmm benim bebeğim 3 aylıkken koltuktan düşmüştü hastaneye gittik birşey çıkmadı yakın zamanda da yataktan düştü. Artık yatakta yatırmıyorum yere minder örtü falan atıp yatırıyorum gittiğim yerlerde, kendi yatağını da park yatak olduğu için en alt seviyeye indirdim yerde yatma seviyesinde. Sizde bu şekilde güvene alabilirsiniz yatakta yatırmayın kesinlikle kaşla göz arasında düşüyorlar.
[silindi] Nur2344 biz gittik ama bir şey yoksa tomografi çekmiyorlar ışığa maruz kaldığı için onun yerine kafa ve karın ultrasonu çekiyorlar daha sağlıklıymış
Jalemmm Prensesin_Annesi_ teşekkür ederim, kusma falan yok, fakat uyutmaya hazırlıyordum zaten, o yüzden asla uyanık tutamadım. Aglaması gecince mecbur uyutmak zorunda kaldım
Jalemmm Cevap yazan herkese teşekker ederim. Uyandıktan sonra yine gözlemlerim, degisik bir durum olursa acile giderim.
lamiakus Jalemmm aynısı dün sabah basıma geldi kafa üstü yere indi cocuk 10 aylık kızım. 2 saat uyutmadım zaten rabbim korudu şişlik falanda olmadı. Yayagın üzerinde bırakmamamız lazım aslında bırakmadım gece uyandı ayagıma aldım sallamak için uyuyakalmısım . 10 aydır uyumayınca. Oda yatakta keşife çıkmıs küt sesine uyandık eşimle