hksar Kızlar hastaneye gittim acile iğne yaptı gönderdiler Oğlum dün suya girdirdim akşamdan sancı başladı bugün ishal kusma ikisi aynı anda ne yapabilirim evde acilll
Tazeanne68100 hksar sudan bulaşan bi bagirsak enfeksiyonu var dikkat edin dedi doktorumuz bi cocuk doktoruna Git bence evde de ishal için nisastali yoğurt yedirdilersin içine muz koyup
Cerenu24 hksar bu sebeple 2 gün hastaneye yatırdı doktorumuz çocuğumuzu. Kesinlikle ihmal etmeyin berbat bir salgın var.
Leylamoznur hksar bizde suya soktuk canım enfeksiyon kapmış serum antibiyotik falan daha yeni toparlıyo
Cerenu24 hksar iştahı yoktu zaten yedğini sürekli kusuyordu bol su içirdim yoğurt muz ayran gibi hafif şeyler yedirdim
hksar Cerenu24 doktora gittik ilaç falan verdi ama bol bol su ver korkulacak bişey yoktur bağırsakları hareketlenmis dedi şimdi ilaç kullanmaya başladık su veriyorum yemek için zorlama hiç sevdiği şeyleri ver yeterli dedi
hksar Leylamoznur geçmiş olsun cnm bizde öyleyiz yavrular elimizde soluyorlar bianda pişman oldum suya koyduğum için ama bende sevsin alışsın diye heves ettim yavruma zarar verdim
Leylamoznur hksar benmkisi su delisi ama havuzlar tehlikeli istanbulda başka seçenek yok ki bilmiyorum
aslaninannesiiii Leylamoznur ben izmirdeyim denize soktumda noldu ayni sey bizede pldu 1 yasindayiz gunlerdir oshali var bi duzelir gibi oluuor yine bozuluyor anlamadim bu isi reflor veriyorm bende