Kızlar daha önce de benzer bı başlık açtım ama yine ağlamak üzereyim. 2 yaşında oğlum var eşimden ayrıyım annem bakıyor ben çalışıyorum ama oğlum sürekli uykuya direniyor. Sabah çok geç kalkıyor 10.30 11 bazen 12 ev ahalisi de uyuduğu için uyandırılmıyor ben uyandırmak istediğim zaman da uyandırma uyuyor çocuk tepkisi alıyorum. Madem öğlen uyumasın zaten geç kalktı diyorum ama annem öğlen uyuması lazım diye uyutuyor. Bu uyku da bazen 2 de bazen 3 bazen 4 de başlıyor ve 3 4 saat uyuduğu oluyor. Oğlumun sorunu uyumamak için delirmesi ama uyuyunca da uyanmaması. Gece olunca da 12 1 2 çocuk uyumuyor. Ben çalıştığım için erken kalkıyorum. Uyuduğum zaman çocuğa gündüz bakmıyorsun gece bari bak bu çocuk kimin gibi laflar duyuyorum ama uyumayinca da cinnet geliyor çünkü artık bünyem kaldırmıyor. Herkes sabah uyuduğu için bu saatlerde daha hoşgörülü olabiliyor ama ben sabah yataktan kalkamıyorum bütün gün başım çatlıyor gece hala 2 3 defa uyanıyor. Bir sonraki gün de uyumayinca deliriyorum. Bazen ben delirince sen git yat deniyor ama buda benim için günlük bir çözüm sonrası günlerce yine uykusuz. Uyku eğitimi vermek istedim ama ağlatma diye çocuğu elimden aldılar. Zaten bu duruma da ayrı deli oluyorum sanki çocuk benim değil yada ben çok kötü bir anneyim benim çocuğumu benden koruyorlar ama iş zivanadan çıktı. Benim amacım çocuğa düzenli ve sağlıklı bir uyku düzeni kendime de insan gibi bir hayat sağlamak. Günlerce dişimi bile fircalayamadigim oluyor. Tüm gün iş akşam evde iş çocuk uyuyunca da bazen soyunmadan yatağa yapışıp kalıyorum bakımsızlıktan da dökülür oldum. Kaş bıyık saç birbirine girdi ve bu halde insan içine çıkıyorum. Biri bana akıl versin varmı aynı durumda olan.