esrayigitalpaslan Kızlar 6 bucuk aylık oğlum var devlet hastanesınde sünnet yaptırmak istiyorum ama nasıl randevumu almak gerekıyo yaptıranlar varmı nasıl yaptılar memnun kaldınızmı acaba
aysegul_my esrayigitalpaslan devlet hastanesi lokal anestezi yapmaz normal anestezi ile sünnet oluyor die biliorum bi araştir tabi ginede genelde cocuk cerrahileri yapio veya genel cerrahiler oraya randevu alip gidiosun
Recbeyer esrayigitalpaslan ben 2 oglumuda devlrt hastanesinde sünnet ettirdim biri 6 aylıkken diğeri 1 yaşında oldu Üroloji doktoru yapti sünnetini 6 aylik olan oğlumu lokal anestezi uyguladılar hatta esimle bende yanındaydık ama 1 yaşındaki oğlumu büyüdüğü için hareketli olduğundan dolayı genel anestezi yaptılar onun yanına giremedik maalesef iyileşme sureleri de 2 gun içinde hiç birseyleri yokmuş gibiydi çok memnun kaldik
marbling1 esrayigitalpaslan merhaba 1 temmuzda 3 aylik oglumu sakarya serdivan devlet hastanesinde lokal anestezi ile sunnet ettirdim uroloji doktoru suleyman dalgic hocamiz ilgilendi memnun kaldik fakat yukarıda arkadaslar da yazmis her hastane yapmiyor bazilari 3 aya kadar yapiyor sorun mutlaka
sosyologsmom Sakarya yenikentt devlet hastanesinde 45 günlük oğlumu yarın lokal anestezi ile üroloji doktoru ismail başer sünnet edecek