esmanursultan Merhaba kızlar benim kızım 7 ay 1 haftalık, hala kendi başına dönmüyor, desteksiz oturuyor, 9 kilo acaba kilodan mı yoksa tembel bir yapısımı var anlamadım.
bir_prens_annesi_ esmanursultan benimde bebeğim 7 ay 12 günlük desteksiz oturuyor ve sırt üstü yana doğru dönebiliyor bence her bebeğin gelişimi farklı
Usnac4559 esmanursultan canım benimkide 6 aylıkken 10 kg di boyu kilosuyla orantılı ise kilodan değildir biraz yerde zaman geçirmeye ihtiyacı vardır ben 5 aylıkken yatakta öğrettim dönmeyi benimkide dönmüyordu üzerime yatırdım koluna dokundum hadi sön afferim falan egzersiz gereklidir bence
tontonanne esmanursultan kiloyla alakası yok bebeğim 4 aylık 8 buçuk kiloydu 4 ay 11 gunlukkrn döndü gelisimle alakali her bebek farklı ilerliyor bol bol yüz üstü zaman geçirin dönmesini teşvik edecek etkinlikler yapın YouTube de videolar var
busrayigitt Kızım 6.5 aylıkken dönmüştü. Doktor geç kalmış biraz dedi bol bol karın üstü zaman geçirtin sert zeminde yatmasına özen gösterin dönücektir
elifcicek_07 Evet kilodan dönemiyor ve bence bu çok sevimli giriş kat komşunun bebeği sizinki ile ayları falan oda öyle olsun verin eline kitap oyuncak falan yarım saat siz işinizi yapana kadar otursun sonra birlikte oynayın gerçekten öyle daha verimli ilgileniyorsunuz oğlum doğar doğmaz dönüyordu zaten bundan mütevellit tüm aşamalar çokça erken oldu apalama dönme sürünme ayakta durma falan o zamanlar çok yoruluyorsunuz onunla ilgilendiğiniz zamanın kalitesi düşüyor çünkü sizde yorgunsunuz. Her nasip vaktine esirdir. Vaktini bekleyin :)
iremdemirr18 @esmanursultan benimki de 10 kg 6 aylıkken destekli oturnaya başladi 7 ay 9 günlügüz desteksiz oturuyor,dönüyor. Her bebek farklıdır ona bakılırsa bu ayda emekleyen bile var üzülme bi bakmışsın bi anda yapıvermiş🥰