Sweetson Arkadaslar kafayı yemek üzereyim 20 aydır asla kesintisiz bir gece bile uykum yok çıldırıcam son zamanlarda iyice cozuttu dk başı uyanıp meme istiyor milletin cocuguna bakıyorum söylüyorlar deliksiz uyuyor falan diye daha cok sinirlerim bozuluyor ben nerde hata yapıyorum benimle aynı kaderi paylasan varmı varsa toplanın..
kgul Sweetson canım yalnız değilsin. Vakti zamanında emzirmeyi 1 yaşında bırakan arkadaşımın bebeği kalkmıyor mesela.Sanırım belli döneminde alışkanlıklar oluyor
evahll Sweetson canım benim senin yapacağın ne olablr ki bazıları böyle benim kızım var mesela doğduğından beri geceleri iyidir yani uyanıp ağlama huyu yoktur sadece kıpırdanır emziği düşünce ayaklarını flan vururdu, öyle gece yarısı uyanıym işte biraz uyanık taklym dyen bi çocuk olmadı şu an iki yaşında . Amcamın oğlu da bşr yaş büyük, o mesela 3yaşında en başından beri geceleri bi ağlamalar uyanmalar gece uyanıp sallanmak istemeler. Hala da dvm ediyormuş bu,
burcu1525 Sweetson benim bebeğimde bir zamanlar aynıydı 5 ay öncesine kadar. Ama yanımda uyuyordu ve çok düşkündü memeye yarım saat arayla uyanıp meme istiyordu. 19. Ayda memeyi bıraktırdım. Şuan 24 aylık memeyi bıraktıktan sonra uykusu düzene girdi gece 1 kere filan uyanıyor su içip tekrar uyuyor
Sweetson kgul emzirmeyi bırakınca kalkmaz mı dıyorsunuz yani 2 yasında sonlandırmak istiyorum cok yoruldum artık..
Sweetson busra9191 cok korkuyorum düzene oturmaz yine uyanır diye odasını da ayırmayı planlıyoru emzirmeyi kestigimde
Sweetson evahll emzik yok benimkinde bence büyük bir avantaj emzik olayı benim oglumda uyuyor ama uyanıyor gözü kapalı meme verip yatırıyorum o durum yoruyor malesef
Mertveannesi2211 Sweetson benimki de 20 aylık olmak üzere son zamanlarda çok kalkıyor gece sabaha kadar göğüslerim açık uyuyorum neredeyse,emzirmeyi sonlandırmayı düşündüm ama yapamadım 2.3 ay daha sabretmem gerekiyor sonrasında düzene girer inşallah
Sweetson Mertveannesi2211 sizinde allah yardımcınız olsun ne diyeyim umarım emzirmeyi sonlandırınca düzene girer ne diyeyim 😓
Anneoldum35 Benımkıde 19 aylık,dogdugundan berı kesıntısız gecem asla olmadı hatta 2saat kesıntısız uykum sayılıdır,dış çıkarıyor ardı ardıns dıye dayanıyorum ama cok zorlanıyorum artık ,2yas gelsın dıye beklıyorum.cunku uykusuz zombı gıbı oluyoe ınsan
sevimliidostlarr Sweetson 18 aylık suan 19 olcak az kaldı Bende fıttırcam sanırım delıksız uyuyor dıyenlere hayranımm nasıl becer edıyolarkı acaba
Sweetson sevimliidostlarr ağlata ağlata uyku eğitimi vermişlerdir 😂ben yapamam o işi valla aglayınca hiç dayanamıyorum🥹