Birprensannesi____ Merhaba çok özür dilerim öncelikle, bir haftaya yakın özel bölgemde çok şiddetli kaşıntı var çok özür dileyerek afedersin , görünüşte bişey yok sence mantar mıdır 🙁
Yelda35 Birprensannesi____ bunda birşey yokki Özür dilemeye gerek yok bu gözler neler gördü burda 😟 mantar kremi kullanın ilişki de prezervatif kullanıyorsanız alerji de yapmış olabilir
Cicektebenimcicekligunlerde Birprensannesi____ Peynir kesintisi gibi akıntı,pullanma,rahatsız edici koku,akıntı fazlalığı var mı? Mantar testi sağlık ocakları bile yapıyordu. Emzirirken kullanılan ilacı vardı sanırım. Çekinmeyin bir doktora görünün.😊
Birprensannesi____ Yelda35 Hayır prezervatif kullanmıyorum Şuan memlekete ailemi ziyarete gelmişim iki ay olacak burda kendimi şuan bir doktira göstermem de nasıl olacak bilmiyorum 🤦🏻♀️
Birprensannesi____ Cicektebenimcicekligunlerde Teşekkür ederim 🌹 Ama hiç bir şekilde bişey yok bende anlamadım 🤦🏻♀️ Memelekletteyim şuan doktora zor gözükürüm anca 9gün sonra evime gidince 🤷🏻♀️
boralii Birprensannesi____ sıcacık bir bez yapıp genital bölgenize bastırın bir süre sonra o kaşıntıyı rahatlatır tabii tamamen geçmez bunun için fitil ya da krem yazabilir doktor
Cicektebenimcicekligunlerde Birprensannesi____ Çamaşırlarınızı ütüleyin ve pamuklu kullanın. Belki kullandığınız camasirdan olabilir.
Birprensannesi____ agzimizintadikacmasin Şuan memleketteyim ya biraz zor giderim burda 9gün sonra İstanbul’a gidince gözükürüm inşallah ki gerek kalmaz ya umarım
agzimizintadikacmasin Birprensannesi____ bebişim o zaman kalk yoğurt ye ya enfeksiyon ya da mantardır sende ki dediğimi Yap sonra bana dua et şirketi seyrelt suyla sonra bir peçeteye sirkeli suyu döküp minik minik dokunn özel bölgene dokunn çek Şimdi yoğurt ye sabah aç karna kesin yoğurt ye içebiliyorsan sirke iç 2 güne geçer 🩷🩷🩷
Sedanurrrt Birprensannesi____ aylardır aynı sorunla uğraşıyorum bi kaç kez de doktora gittim mantar olmadığını bağışıklığımım düştüğünü söyledi sizde biraz probiyotik ağırlıklı beslenmeyi deneyebilirsiniz belki işe yarar birde şekerli şeylerde tetikleyebiliyor
Birprensannesi____ Sedanurrrt Ya teşekkür ederim öncelikle Evime gittiğim gibi ilk işim doktor olacak ama umarım kalmaz o güne kadar 🤦🏻♀️9gün kaldı
Birprensannesi____ agzimizintadikacmasin Ayy çok teşekkür ederim umarım geçer bende size bol bol dua edeyim 😊