Thesra kivirciginannesi Peynir yapıyoruz ya peynir altı suyunu atmayıp bütün ne yemek yaparsak yapalım içine bir iki küp atarsanız boy uzamasında çok yardımcı olucaktır:)
Slndnz kivirciginannesi işe yarıyor mu bilmiyorum ama omuriliğine boydan boya hakiki zeytinyağı ile günlük masaj yapmayı duymuştum.
tubaelif kivirciginannesi mama boy uzatıyor muş nedenini bilmiyorum ama. Ben 1 78 im kız kardeşlerimden baya uzunum. İlkokul çağında günde 2 bardak süt içerdim çok seviyordum
kivirciginannesi Ikrazumra19 evet TV de falan veriyorlar ya çocuklarda boy uzatan besinler falan diye, doktoru öneren vardır belki...
Ikrazumra19 kivirciginannesi hic duymadim inanmiyorum da acikcasi genetik birsey bence tarifle filan olacak birsey degil🤗
Thesra Bir de balık ve balığın siyah kısmı vardır etinin içinde işte orası inanılmaz boy uzatmanın sebebidir:)
Mom9 Protein ağırlıklı beslenme gelişimi destekler ama %70oranında genetik baskın olur. Doktorum hamileyken o şekilde bilgi verdi.
teachersrn kivirciginannesi ruşeym yanlış biliniyor sanırım bir faydası yokmuş hatta fazlası zararmış diye okudum bir doktor instagramda paylaşmıştı
kivirciginannesi teachersrn doktorlara da inanamıcaz artık bizimkide ruşeym ver dedi etki etmedi pek gerçi