Ballilokmam11 kytx neyi merak ettiniz ürün kalitesi felan mi öyle ise gözü kapalı alışveriş yapabilirsiniz
kytx Ballilokmam11 yok kalitesini biliyorm ama daha önce next kendi sitesnden siprş vermedm birde şikayetler falan var oyzden tereddütte kaldm
Elflnykt Ben sürekli alışveriş yapıyorum hiç sorun yaşamadım en son yaptığım alışverişim bir haftada geldi nerdeyse, yalnız gümrük ödemesinde gelen maile dikkat edin genellikle spama düşüyor
Elflnykt Halime13 üründen ürüne değişiyor aslında ama şöyle söyleyeyim mesela 18 19 aylıkken 1,5-2 yaş alıyordum 2 yaşındayken 2-3 şeklinde aldım hem biraz daha fazla giymiş oldu hem de öyle büyük olmadı.
Elflnykt Halime13 yok yok merak etmeyin benim kızımın boyu uzun olmasına rağmen hiç küçük gelen olmadı
Elflnykt Belizdeniz fiyatları önceden çok uygundu son iki yıldır Türkiye’deki gibi, bazı şeyler daha uygun ve çok güzel ama vergi aşırı arttı o yüzden alışveriş yapmıyorum artık
Halime13 Elflnykt evet uyguladı 1060 liraya geldi mont mesela, ama başka şeylerde aldım ne kadar ödediğimi hatırlamıyorum