Kbrbydk Merhaba hanımlar, doğum yapalı yarın 30 gün olacak. Dikişim çok acıyor. Düşmedi de henüz. İkinci doğumum ama hatırlamıyorum ne zaman düşer bu dikişler. Az önce batikonla tampon yaparak temizledim gevşemiş gibi geldi iç dikişler ama bilemedim.
snm4510 Kbrbydk kantaron yağı sürmeni tavsiye ederim batikon ilk bir hafta kullandım canım yanınca bırakıp kantaron yağına geçtim çok şükür 2 hafta sonra iç dış hepsi döküldü
meeese Kbrbydk benim de 24 gün oldu. Kalamam oldukça azdı. Bugün çoğaldı kanamam dikislerime baktim yurtilmadan kaynaklıdır vardı onlar düşmüş ama şişmiş de bastırınca acıyor. İçler duruyor. Hafif kanama da var pembe. Anlamadım ki açıldı da mı düştü böylesi normal mi?
smytpl Kbrbydk benimkide normal doğum oldu kesi atıldı dikişlerimin bazılarını ilk on günde gördüm düştüklerini ama devamını görmedim ve 40 güne kadar ancak düştü benimkiler acısıda geçmedi 40 güne kadar
Leila43- snm4510 Merhaba bende 27 gün önce normal doğum yaptım dikişlerim artık acımıyo sadece çok yorulup ayakta kalınca vajinam zonklar gibi oluyo. Dikişlerim biraz düştü galiba pedimde sadece 3 4 defa kısa küçük ip gördüm ama devamı gelmedi. Bu ne demek oluyo dikişlerim hala duruyo mu yoksa illa görmem gerekmiyo eriyip bitiyor mu kendi kendine. Bu arada çok fazla iç dış dikişim vardı kesi attılar çünkü baya 1 2 saat civarı dikişim sürdü. Kaç dikiş sormadım bile o kadar uzun sürünce baya çok galiba diye çok zor bi doğumum oldu 🥴
Kbrbydk Leila43- benimde vajina dudakları çok zonkluyor bazen. İpler düşmesi lazım sizinki iyi durumda demekki çok dikiş varsa bir kısmı iyileşmiş sanki ne güzel😌
snm4510 Leila43- benim 5 dikişim vardı 3 tane ancak gördüm sanırım idrar yaparken düştü 🤷🏼♀️ Zonklama bi süre devam ediyor ama devamlı sürersen iyileşmeyi hızlandırdığı için oda çabucak geçiyor
Kbrbydk meeese kanama azalıp artabiliyor normal sanki. Dikiş çevresinde enfeksiyon tarzı birşey görüyor musunuz?zamanla gevsiyor zaten dikişler ilk dogumumda da öyle olmuş sonra da düşmüştü diye hatırlıyorum ama yine de bir doktora görünmek lazım gibi. Bende sağlık ocağı hemşiresine danıştım normal 40 günde anca iyilesebiliyor bazen çok nemli bırakmayın dedi.
meeese Kbrbydk enfeksiyon vs hiç yok. Akşam birkaç dikiş peçeteye geldi kontrol ettim ip açılınca kopuyor. Demekki erimiş diye düşünüyorum erimese öyle parça parça olmaz değil mi? İç tarafta kaldı sadece gibi. 2 3 gündür hafif kaşıntı batma var gibiydi ama iyileşme gibi tatlıydı. İyiye yorumluyorum. Yarın akşam doktoruma da gidip soracağım inşallah olumludur her şey. Bu benim de 2. Doğum. İlk doğum çok sıkıntılıydi 1 haftada açılma yaptı dikislerim.3. Hafta tekrar dikiş atıldı hayatım hep zindandi.2. Dikisten sonra normallesti hayatım ama nasıl düşmüştü onu hatırlamıyorum. Hafızamdan silmek istediğimden olsa gerek. Bu sefer her şey yolunda çok şükür.
Kbrbydk smytpl evet 40 güne yakın sürdü benimde. Son günlerde gevşedi ipler çekince geldi hatta. İyileşmişti baktığımda. Ama uzun sürdü 40 gün hiç iyilesmeyecek sandım😃
smytpl Kbrbydk ay cidden benimkide çok uzun sürdü artık gına geldi valla sezeryan olsaydım bundan iyiydi dedim sezeryanda bi hafta yatıyorsun ben 20 gün sakat gibi yürüdüm dikişlerden dolayı😅