deletedmom719 Kızlar regl olunca sütünde azalma yaşayan var mı? Bugün regl oldum 6 aylık bebeğim korkuyorum sütüm azalır diye 😔
Ebrs deletedmom719 ben lohusaliilgim biter bitmez oldum ama sutumde degisiklik olmamisti o zamanlar. Ama şunu söyleyebilirm, duzene binince azaliyo ve benimki kesildi. Reglden dolayi oldugunu düşünüyorum bende
bsk89 deletedmom719 ben regl olunca azalmisti beslenmenize dikkat edin ve sıkça emzirin özellıkle gece
Ebruko Ben henüz olmadım ama sütün kalitesi düşüyomuş diye okumuştum bı yerde. Kesin bı bilgim yok ama 🤷🏻♀️
Esrakeremakif Benim bebeğimde 6 aylık ne zaman regl olsam hemen azalıyor bebrğim geceleri açlıktan çığlık atarak uyanıyo ek gıdaya başladım erkenden sırf bunun yüzünden mama da sevmedi içmedi çünkü
26082018 Esrakeremakif şu an benim de öyle ben sagarak veriyorum 6 .5 aydır azaldı baya çok üzülüyorum ne zaman düzelir
deletedmom719 bsk89 çok teşekkürler zaten bebeğim gece saat başı kalkıp emiyor. Çok şükür bu yönden çok iyi olacak o zaman gece emmesi 🙏😊
bsk89 deletedmom719 benimde oleydi yorgunluktan gece bazen mama vermeyi tercih ediyrdm ise de gittigim icin uykusuzluk hat safhadaydı cunku.. o yuzden dedim gece özellikle diye ins istediğiniz kadar emzirebilirsiniz
Burcuveburcum deletedmom719 regl ile sütün ne gibi bir alakası olabilirki ben hiç yaşamadım tuhaf geldi bana 🙄
deletedmom719 Burcuveburcum malesef sütü etkiliyormuş. Ben bir ebeye de danıştım bugün evet azalır tek çaresi bol bol emzir dedi. Öyle yapacağım artık