Elf_asel Gamzeren13 1 kutu kullandım. Etkisini gördüm 👍🏻 Sadece kokusu biraz itici okadar ☺️ kekikli kullanmıştım saç dökülmesi için.
Deletedmom814 Gamzeren13 dr.wolff plantur 39 turkiyedeki doktorlar bile oneriyo bu sampuani ben yurtdsndan aliyorum getiriyorum canim en iyi sampuanlari arasında dunyanin. trendyolda indirimdeydi bakabilirsin
Leylim Gamzeren13 bende dün aldım bugün denedim işe yarayacak mı bakalım. Kokusu hoş değil tabi şampuan gibi değil yağ gibi kokuyor içindeki bitkisel yağlardan dolayı
Gamzeren13 Elf_asel yıkama sonrası yapışkan bir görüntü oldu mu sizde mat parlamıyor hiç saçım kaşıntı ve kepek de yaptı
Gamzeren13 Leylim yıkadıktan sonra mat bir görüntü oldu mu saçlarınızda parlamıyor hiç saçım yıkanmamış gibi yapışık bir halde
AhsenVeGoktugunAnnesi Ben şuna kullanıyorum etkisini gördüm .oluk oluk saçlarım dökülüyordu şimdi bayağı azalma oldu 4. Kullanımda farkedilir derecede anlaşılıyor. Kokusu biraz kötü o kadar
Gamzeren13 AhsenVeGoktugunAnnesi bnde aldım 2 kere kullandım daha evet koku kötü ama yağlı bir görüntü bırakıyor saç temiz ama hiç yıkanmamış gibi elimi saçıma attığımda yapışak bir yapıda oluyor sizinde öyle mi bir de köpürmüyor kepek ve kaşıntı da yaptı😏🤔
Leylim Gamzeren13 üzerine ben köpükte kullanıyorum saçlarım kıvırcık o yüzden çok bi matlık hissetmedim ama tekrar yıkama da olur mu bakarım. Dökülmesin de yine mat olsun bişey olmaz ☺️
-erCansu- Gamzeren13 bildigin sabun kullaniyomussun gbi semsert yspiyor tararken daha cok dokuluyodu hic begenmedim 2li almistim iksiide yarisini kullandim tabi dogal oldugundan ötürü kopurmuyor hic temizlenmis hissi vermiyo biseye yaramadi 😊 sonrada sac dokulmem kendiliginden gecti
Gamzeren13 -erCansu- aynen ya yapış yapış 2 kere kullandım henüz hiç temiz bit görüntü yaratmadı kaşıntı ve kepek de oldu 3 lü yağlanmaya karşı setini aldım boyalı saçım
-erCansu- Gamzeren13 ıyy aynen valla kullanmaya bile useniyorum sanki kafamdan arinmiyo bide gicir gicir ediyo igrenc bi his guya bazilari cok hafifledi saclarim sampuan gordu falan yazmisti ne umutlarla aldim 😭😭😭😂 parama yazik oldu
Buse_ Gamzeren13 benim işime yaramadı dökülme konusunda ama saçlarımı yumuşacık etti taraf kayıyordu saçlarımda yeniden alacağım ilk fırsatta
ikizanasi Gamzeren13 Ben saç dökülmesi için Solgar Biotin kullandım, çok faydasını gördüm. Doktorunuza danışıp, bi de bu seçeneği değerlendirebilirsiniz. 🌸
ZeynoEce Ben kullandım çok memnun kaldım. Köpürmüyor saçı mat yapıyor kekik kokuyor olsun saçlarım akmıyo artık erkek gibi kenarlardan açılmıştı