Asilahmet Bende bu akşam patlıcan kebabı pirinç pilavı yanına buzzz gibi ayran turşu var siz neler yaptınız kızlar 🌸
Asilahmet NeclaLeylaCeydaOhnealaneala teşekkür ederim sizede afiyet olsun acılı olsun benim yerimede ye 😂😂
NeclaLeylaCeydaOhnealaneala Asilahmet Olur, yerim ama acısızından:) Acı yemiyorum, yiyemiyorum 🤷🏼♀️😊
Asilahmet MoonCrystal teşekkür ederim 🤭 evet köfteyi fazla yoğurmuşum bende ortasına koydum araya gitmesin çocuklar genelde köfteci olur bilirsin 😅😅
Asilahmet bisenakillisinzaten ben folyo kapatıyorum 40 dk kapalı şekilde 200 derecede pişiriyorum 15 dk da üzerindeki folyoyu alıp pişiriyorum eşimin arkadaşı fırıncı ondan aldık tarifi☺️
Mamacitaa1 Pastirmali kuru fasülye Pirinc pilavı ( eşimin en sevdigi menü olur kendileri ) yaninada turşu yada semizotu salata karar veremedim belki ikisi de 😀🙈
Asilahmet Mamacitaa1 ikiside olsun semizotu salatası favorim bende çok severim kuru fasulyeyi ama sade şekilde sizede afiyet olsun 🥰
bisenakillisinzaten Asilahmet bende denicem ya ne zamandır aklımda ama köfteler piser patlıcan pismez diye korkuyordum dediğiniz gibi deneyim
Asilahmet Ececiiim oh oh yarasın buz gibi komposto bende yapmıştım vişne dur akşam bende ondan çıkartıyım 😄😄
Asel_aygn Asilahmet kemikli etle patates haşlama pirinç pilavı ayran yanına muhtemelen çoban salatayla kapatırım gibime geliyor afiyet olsun sizede