MiracAlpinveUmutunAnnesi Kocamdaaakocammm Aa Aslı 😁 bu arada numaralarım silindi seninde numaran uçtu 😅
Kocamdaaakocammm Mehmetereninannesi Silindi o zmn bende cnm Ee napiyosun nasıl gidiyor uzun zamn oldu konusmayali
Mehmetereninannesi Kalimbanne hayırlı olsun o zaman sana da 😁 ben kullanıcı adından tanıyorum ama denk gelip konuşmadık bence yoksa hatırlardık
Mehmetereninannesi MiracAlpinveUmutunAnnesi hoş bulduk özlemcim. Doğurmuyon mu sen daha oğlan askere gidecek 😁😁
MiracAlpinveUmutunAnnesi Mehmetereninannesi Ahahahah 😁 Dur daha askere gitsin bakalım 😁 Şaka bir yana hamileyim 8 hafta 5 günlük
Mehmetereninannesi Kocamdaaakocammm İyi çok şükür bir deprem yaşadık nevşehir taraflarına falan gittik geldik buralar biraz yeni yeni toparlanıyor kiralık bir ev bulduk orada oturuyorum işte dört gün önce hamile olduğumu öğrendim sen ne yapıyorsun nasıl gidiyor
Mehmetereninannesi MiracAlpinveUmutunAnnesi İyi bakalım aramızda üç hafta var art arda doğururuz artık😁😁
Kocamdaaakocammm Mehmetereninannesi Çok şükür cnm bir sıkıntı falan yok dimi sizde Rabbım bir daha yaşatmasın inşallah 🙏 Gözün aydın olsun cnm sağlıkla gelsin inşallah 🙏❤️ Bende iyim çok şükür çocuklar uğraşıp duruyorum her zmn ki gibi bir sıkıntı yok çok şükür