caglanne Cocugu uyuttugumda hemen hazırlayabileceğim kendim icin tarifleriniz var mi soyle kilo aldirmayan 😁
1zeynosileannis caglanne biraz önce tam ekmek arası domates peynir yedim kilo aldırma kısmına yorumum yok 😂
PamukPrensesannesii caglanne 1 kilo tavuk göğsünü haşlayıp tiftikleyip dolaba koyun. 1 haftalık salata malzemesini de boş zamanınizda doğrayıp dolaba atın. Öğlenleri salata ve tavuğu birleştirip yeyin. Çok doyurucu oluyor 😋
caglanne 1zeynosileannis kilo vermem lazim 13 kilo fazlam var acta kalamiyorum allah yardimcimiz olsun
caglanne PamukPrensesannesii ben onu tonbalikli yapiyorum haslanmis tavugu salatada pek sevmiyorum daha cok yogurta karistirip yemeyi seviyorum 😻 baska tariflerjniz varsa alirim
SeverusSnape caglanne hahahahah yok yok, siz en iyisi kendinize salata malzemeleri hazırlayın. Yıkayıp koyun dolaba. Üzerine bi tavuk, bi ton balığı, hem sağlıklı hem doyurucu olur.😁
Ozgee59 caglanne bebeğimi uyuttum karabuğday haşlıyorum şuan 😂 yoğurt ve salatalıkla karıştırıp yicem. Emziren anne diyeti yapmıştım diyetisyen böyle bir tarif vermişti. Hem sağlıklı hem de doyurucu. Tabi karabuğday olması lazım evde😁
aylizinannesiiii caglanne öğlenleri kızımla çorba salata yiyoruz beraber soğuk yoğurt çorbası yapıyorum buğdaylı nohutlu doyurucu oluyor
anneyimannea caglanne geceden yemek varsa yiyorum yoksa makarna salatası Tavuklu bir şeyler vs yapıyorum
Meri-Mel caglanne Öğlen ben genelde bu sıcakta bir bardak ayran iki tane de glisin yiyorum bir de salata yaparım bazen her türlü 🙂
ahsengunesveannesi caglanne çocuğu uyutup patates salatası yaptım uyutmadan patatesi koydum uyuyana kadar haşlandı,kuru soğan Nane koyuyorum ben sadece limon tuz zeytinyağı ohhh mis
2prens_annesiii caglanne Aman ye gitsin can boğazdan gelir bacım bende üşendim bişeyler hazırlamaya hamburger sipariş verdim oğlum kalkana kadar gelir inşallah 🤣🤣
Cobansalata caglanne Ay bide zor uyuduğu günler daha küçükken hemen patates ve yumurta haşlardım üzerine yeşil soğan zeytinyağı tuz karabiber missss. Uyanıkken kucağımda koyuyodum ocağa uyuduğunda hemen doğrayıp yiyodum