Milkmama Alerjikrinit kilomuz iyi ben 57 ile hamile kaldım. Su an 62 kiloyum yani zaten topluydum hamile kaldığımda ömrümden vermek istiyorum
[silindi] Milkmama Oğlum sağ olsun ☺ diyet ve spor yapmadım. Bir ara dukan birası içtim. O da tansiyonumu çok düşürdü.
Milkmama Aysenur2019- bende emziriyorum ama hala 5 kilo fazlam var biraz su sıkıntım da var fala içemiyorum sanırım o da vermemi engelliyor
Cylnmiray Milkmama 60 kiloydum hamilelikte 10 kilo aldim ve doğuma 70 kilo ile gittim . Sonra tüm kiloları verdim hatta biraz daha zayiflayip 55e geldim .sonra ne oldu bilmiyorum birden kendimj 75te buldum 😥😥 dikkat ediyorm hatta neredeyse hiç yemiyorum ama 75 yapıştı kaldı bana😢😢 aburcubur çok yiyorum yemezsem uyuyamıyorum rüyama giriyor kackez denedim ama nasıl kurtulcam ben 🤦♀️🤦♀️
agzimizintadikacmasin usenmedimyaptimbirvelet bizımla değilsin cuk cuk cuk 😁 gelmiş zayıflığıyla hava atıyor bak bak (48 kg olan ben 😁)
ozr42 Milkmama doğumdan önce kilom 60 tı 68 kiloyla doğuma gittim sadece 2 kilo verebildim ama boğazımı tutmuyorum . Tutarsam vereceğim inşallah 😂
Sevemr Milkmama 71.800 ile hamile kalıp 90 la doğuma girdim.. doğumdan sonra 83 e düştüm. Şuan aç karnına tartıldığım da 71 72 arası oynuyor, yani verdim Hepsini..ama 65 e düşmek istiyorum en azından,
Aerith Milkmama 19 gün önce doğum yaptım. 14 kilo almıştım. 6 kilo fazlam var şu an. Doğumla beraber zaten 6-7 kilo gitmişti. Şimdi emziriyorum yavaş yavaş kendiliğinden gidiyor kilolar. Diyet falan zaten yapmıyorum sadece güzel dengeli besleniyorum ve bolca su içiyorum.
gokceege Milkmama 15 gün sonra oğlum yaşına girecek…45 ile hamile kaldım 75 kiloyla doğuma girdim…. doğumdan sonra 10 kilosu gitti maalesef ☹️ yapı olarak da çok değiştim dışarıdan çok belli vücudumun değiştiği…. Göbek de cabası …
Sunam Milkmama 45 kilo kaldı Allah’ın izniyle yediklerime dikkat ederek ve egzersiz sorun olmuyor bende sezaryen olsun göbek sarmadı toparlandı hatta
Ayseediz Milkmama 50 ile hamile kaldım 65 ile doğurdum 15 kilo almıştım Bebeğim 3 aylıkken tekrar 50 kiloya döndüm 🤦🏼♀️
zerda_arven Milkmama 62 kiloyla ewlendim ewlendiktwn 8 ay sonra hamile kaldım 66 kiloyla hamile kaldım 78 kiloyla doğuma girdim 70 kiloyla çıktım doğumdan 3 aylık oldu tam bugün kızım 69 kiloyum şuan dahada verecem insalah
ttgc00 Milkmama bebeğim 1 haftalık olduğunda eski kiloma dönmüştüm zaten 8.5 kilo almıştım hamilelikte