fdrm Sese ben de doktor tavsiyesiyle mollers kullaniyorum tuttu frutti olanini. Yeni başladık sayılır istah konusunda bir sey diyemem benim sıpa zaten iştahlı. Ama en iyisinin bu olduğunu soylemisti eczacı.
Gazerock fdrm Möllers ürününde koruyucu vs var mı acaba? Onu düşünüyordum ama doktorumuz başka yazdı kararsız kaldım?
iro Ardenaden kilo alımı azaldı diye günde 1 çay kaşığı başlattı canım çok hareketli ve iştahsız oğlum
Hilal9 deren01 evet etki etti gözle görür şekilde boyu uzadı boyu uzadıgı için sanırım biraz zayıfladı ama
deren01 Hilal9 merhava tekrardan bizde 1 yasindayiz 70 cm hem argivit klasik aldık gece yatmadan 1 çay kaşığı veriyoruz her gunde hemde mollers aldik kahvaltıdan sonrada ondam veriyoruz ınşallah ise yarar doğru uyguluyoruz değil mi
Gazerock deren01 Efa liquid olandan önerdi. Ben daha önce argivit klasik kullandım 1.5 şişe öyle aşırı bir fark olmadı kilo alır gibi oldu geri gitti kilosu. Bir de böyle takviyeler acaba ilerisi için zararlı olabilir mi diye düşünüp sık vermek istemiyorum
kufkedisi Sese bize doktorumuz möllers balık yağını önermişti iki senedir kullanıyoruz, eczacı da en iyisinin bu olduğunu söyledi tutti Fruttili olanını kızım severek içiyor ☺️