Elif3888 Kizlar benm suyum fazlaymis doktorum sekerimi olcmemi soyledi gunluk acken 100 tokken 140 gecmesin dedi bende bugun basladim acken 87 tokken 154 cikti smdi bana insulun mi verir ilac filanmi
Janss Elif3888 Ortalama sonuçlarınıza göre diyet ya da tablet formunda ilaç verilir yazdığınız şekilde seyrederse. İnsülin bu değer aralığında önerilmez.
gezgin_anne Elif3888 cnm bende hamilelik şekeri vardı diyet yaptım tokluk sekerin 130 geçmemesi lazım eğer düzelmezse insulin veriyor bide bebek iri bebek olarak doğuyor ve doğduğunda şeker sıkıntı olabiliyor benim bebeğim 10 gün yattı hastanede şeker yüzünden
gezgin_anne Elif3888 nette hamilelik şekeri için beslenme listesi var ordan bakıp onları uygulaya bilirsin
archmom Elif3888 sekeriniz sinirda cok yuksek değil.Diyet verirler yediginizs içtiğinize dikkat ederseniz degerleriniz normalde doner merak etmeyin
gezgin_anne Elif3888 yok cnm doğduğunda şekeri düşük oluyor kuvezde alıp şekerini yükseltmeye çalıştılar 10 gün kaldık
Songul_hamza Elif3888 ne ilaç ne insülin bnm hamileyken tokluk 171 di diyetisyene gönderdi diyet yaptım gayet sağlıklı beslendim bu şekilde bn sadece 5 kilo aldım hamilelik boyunca bebeğimde gayet guzl dgdu hep o kilo aldı