dedeece Çok sık mastit ya da süt incisi oluyorum, bebeğim 8aylik hala mastitle uğraşıyorum 😔 sebep ve çözüm önerileri olan yazabilir miii
onefinemom dedeece bebiş göğüsten erken ayrılıyor olabilir mi? Eğer öyleyse emzirdikten sonra sağım yapmanızı öneririm 🥺 bir de bol bol emzirmek ya aslında çözümü …
dedeece onefinemom evet bazen erken ayrılıyor 😔 tüm markaları denememe rağmen mama asla içmiyor, sadece anne sütü içiyor ama o da canı isterse.. şimdi sütüm de çok az hiç emmek istemiyor alıp bırakıyor az diye😔 mama da içmiyor, ne yapacağımı şaşırdım çok üzgünüm
dedeece onefinemom bir göğsüm sertleşti acıyordu ateşim de çıktı daha önceki mastit olduğum zamandan kalan antibiyotiğe başladım hemen, sürekli de sağdim emzirdim, diğer göğsümdeki süt de gitti anlamadım bir anda sütüm çok az oldu iki memede de😔
dkare dedeece antibiyotik sütünüzü azaltmış olabilir siz sağım yapmaya ve emzirmeye devam edin antibiyotik etkilemiştir süt miktarınızı
dkare dedeece hangi mamaları denediniz aptamil prosyneo’nun tadı anne sütüne yakın baya denemediyseniz aklınızda bulunsun
dedeece dkare evet hepsini denedim piyasadaki, mama veya devam sütü içmiyor 😑 gene mastit oldum ve aç kaliyor çok üzülüyorum 😔
Peeri dedeece göğünda süt incisi oluşursa onu açıp sağın yoksa geçmiyor mastit. Bebeğim 1-2 aylıkkken çok olmuştu. Şuan 19 aylık geçen hafta tekrar bir kanalın ucu kapanmış kızardı ağrıdı, steril bir iğne ile ucunu açıp sağdım ve geçti. Mastitle süt azalıyor sonrasında arttırdım. Çok şey denedim ama en önemlisi de düZenli ve protein ağırlıklı beslenme oldu.
dedeece Peeri teşekkür ederim 🌿 ben çok sık süt incisi ya da mastit oluyorum, memede yapısal bir sıkıntı var gibi ama genel cerrah sıkıntı yok dedi, sebebini hala bulabilmiş değilim , güzel de emiyor ama neden tıkanıyor acaba
Peeri dedeece bende nedenini anlamış değilim 1 haftadır bu defa diğer göğsümde süt incisi oluştu açıp sağıyorum emziriyorjm bir gün iyi diğer gün tekrar acıyor. Sanırım yapısal bir durum çevremde kimsede yok anlayana kadar çok zorlandım. Hatta ebeler dahi anlamadı. Kadın doğum doktorum anladı ondan sonra rahatladım.
duruemine dedeece benimde öyle 3.5 aylık oldu bebeğim ama 10 günde bir oluyorum bazen daha sık oluyorum çok yoruyor psikolojik olarak