neolmusyaani Nursemommm ve reklam çıkınca klavye gidiyo sağlıkla ilgili soru sorulmuş yaşadığım bir durumdu yazmak istedim süreci. Saat sabah 8 deh beri az önce yazabildim anca yazıyorm tam konunun ortasına geliyorm klavye gidiyo sil bastan yaa
denizalismom Nursemommm Reklamlar google tarafından otomatik oynatıldığı için müdahale edilememektedir. Reklamlar 10-15 dk arayla çıkıyorsa normal bir görüntüleme sağlıyorsunuz. 1-2 dk arayla çıkıyorsa hata vardır. ’23:25 reklam’ 23:26 reklam’ şeklinde saati görebileceğimiz ekran görüntülerini biz@mutluanneleriz.com adresine iletebilirsiniz
anneyimannea Nursemommm bir yolu var yapmak isterseniz özelden anlatayım bana da burdan bir arkadaş öğretti aylardır o şekilde kullanıyorum hic reklam çıkmıyor
sedaselim Nursemommm birde piş pişle uyutuyorum alttaki reklam videolu olduğu için ses gidiyor müzik çalmasa bile piş piş geri açamıyorum çıkıyorum bende giremiyorum artık
Ardenaden Nursemommm yolu var hic reklema cikmiyir banada arkds ogretti bnde smdi iki arkdsa ogrettm🥰😀
[silindi] Nursemommm emzirirken forum okuyayım dedim . Çocuğum birden fırladı ses açıkmış farketmemiştim silme derecesine geliyorum bazen