SweetMom__ Çok duygusalım yarın oğlum 7 aylık olucak dün oturup baya ağladım bi yandan mutluyum bi yandan içim hüzün dolu bugün son 6 ay 29 gününe by by😂😂 Sağlıkla huzurla büyü oğlum❤🌍 Sevgili 6 ay bizi hiç zorlamadın teşekkür ederiz😭
mematiii SweetMom__ ah ah ne güzeldi o günler bazen yorucu bazen kolay ,bazen uykusuz..ama geçti 1yaşında zorla yediriyorum resmen.
Dogacelik SweetMom__ o günlerden bugünlere.. kızım 3 yaşında. Geçen hafta kreşe başladı, oryantasyondayız. Yok bensiz yapamaz alışamaz derken bu sabah arkasına bile bakmadan okula girdi. Gözyaşım pıt pıt bahçede öylece bekliyorum 🥹
SweetMom__ mematiii ahh annelik bitmeyen uzun yolculuk işte ben her ayını çok özlüyorum inan uykusuzluğun dibinide gördüm ama kendimi şunu hep dedim bu günler geçecek doya doya yaşa gerçekten ben uykusuzluk zorlukmus hepsini asmaya çalışıyorum birdaha bu günler gelmeyecek😭😭
mematiii SweetMom__ gerçekten öyle canım kimseyi dinlemiyorum şu zaman zor o zaman zor ozaman rahatlarsın hep diyorlar.Ama öyle olmadığını anlayınca aman ben kendim hallederim büyür birlikle öğrenirid diyorum.
SweetMom__ mematiii ya ben rahatliyacaksam kafasına insanı sokuyorlar ya istemiyoruz rahatlamak biz bebegimizle mutluyuz ben herşeyine bayılıyorum zorluksa zorluk aşacağız❤