EfBiCo Kızlar bebeğim 21 aylık suana kadar yumurta patates ve irmikli cevizli yulaf unlu mama karışımı veriyordum ama artık yemiyor. Önerebileceğiniz hazırlanışı kolay kahvaltılıklarınız varmı. Peynir ve domates asla yemiyor.
Mrvsmt2502 EfBiCo bebeğiniz gayet büyük herhangi bi tarife alıştırmayın biz nasıl kahvaltı ediyprsak o şeklde yapsın çeşit çeşit şey hazırlamak bebeklerde seçiciliğe yol açıyor. Kızım 27 aylık kahvaltı etmeye başladığı dönemden beri klasik kahvaltı hazırlarım domates Salatalık bal kaymak tereyağı tahin pekmez zytin peynir yumurta şeklinde. Yumurtadan tiksindiği dönemlerde yumurta türevleri yapıyorum sadece
Nurseda19- EfBiCo biz de yumurta pankek Patates kızartması Gözleme poğaça pekmez tahin çeçil dil peyniri böyle şeyler yiyiyoruz
Ruveydaa EfBiCo Patatesli yumurta, çilekli pankek, lor peynirli omlet gibi şeyler veriyorum. Yanında zeytin, salatalık, domates veriyorum. Bal ve tahin veriyorum dönüşümlü. 🤷 Oğlum kahvaltı yapmayı seviyor. Uyanınca mama mama diye gezinir ortalıkta 😅
EfBiCo Mrvsmt2502 bu saydıklarınızdan yemiyor işte. Zeytinde yemiyor önceden yiyordu şimdi yemiyor. Huyu değişti iyice.
Mrvsmt2502 EfBiCo her sabah hazırlayın kendinize de ona ada 1 gün yemez 2 gün yemez 3. Gün sizinde yediğinizi görünce yer. Kızımda yemiyordu 1 sene yemedi neredeyse. Karışım gibi kolay bi şeye alıştığı için tek tek yemek istemez zaten
EfBiCo papatya__ karışımı yemiyor artık canım. Sıkıntı o alışıklığa devam etseydi iyiydi :) herşeyi katıp karıştırıp veriyordum
Nurseda19- EfBiCo zeytin ve peynir sıkıntılı sadece Avokado muz ceviz de verebilirsiniz benim oğlum çok seviyor güzel oluyor
eylulsareninannesi EfBiCo valla benim kızımda öyle yine patates yumarta yiyorda peynir domates falan yemiyor zeytin yemiyor. yumurtayida çok nadir yiyor
Canyavrum EfBiCo mesela siz bu karışımı yer misiniz ? Evet yemeyince mecbur yapıyoruz. Yeterki yesin de aç kalmasınlar diye..yazık belliki ondan da sıkılmış ..