nbanba Nasıl yapıyorsunuz? Gerçekten desteksiz uyutunca az mı uyaniyorlar,? 7 buçuk aylık bebeğim var oturup bı çay bile ivcemiyorum ajsamlari zırt pırt uyaniyo. Gerçekten bazen sesimi yikseltiyorum vicdan azabı cekiyorum
dodu0207 nbanba bazı bebek desteksiz besigine koyunca uyuyor ve bu anneler çok çok sanslılar. Yatıp kalkıp dua etsinler. 2 3 saat kucagımda sallıyorum besigine yatırınca max 10 dk icinde uyanıyor günümün 7 8 saati uyutmaya çalışmakla geciyor. Eve misafir cagıramıyorum cünkü odaya kapanıp 2 saat cocuk uyutmam gerekiyor uyutmazsam da sürekli mızmız ve ağlıyor. Dışarı da cıkamıyoruz 2 saatten fazla durum aynı dısarda da uyumuyor cünkü. Fiziksel ve kafa olarak baya aşağılara cekiyor bu durum beni. Uyku eğitimine başlayacagız son umudum bu çünkü bu sekilde 1 2 sene daha gecirmek istemiyorum
domatesguzeli nbanba benimde bebeğim memede uyuyordu kademli olarak memede uyutmayı kestim 2 ayımı aldı sabrettim ama şuan yanına yatınca veya kucağıma alınca uyuyor önceden yatağa koyardım uyurdu diş atal döneminde yanına yatmama alıştı
KLORAK nbanba ben doğduğu an itibari verdim eğitimini hiç atak falan dinlemedim ve desteksiz akşam en geç 7:30 sabah 6 aralıksız uyuyor (tabi bazen rüya görüp kalkıp aglayabiloyor 🤷🏼♀️) gündüz 11:00-11:30 gibi uyuyup saat 13:00 13:30 gibi kalkiyor
Prensesin_Annesi_ nbanba Bence önce memede uyuma alıskanlıpını bıraktırmanız gereiyor kızım emerken doktprumuz beni o konuda uyarmıstı emerken uyursa uyandır emmeye devam ediyorsa emzir emmeye devam etmiyorsa yatapında uyuması gerektiğini bilmesi gerekiyor alısmaması gerekiyor memede uyumaya demişti
nbanba dodu0207 aynı şeyleri yaşıyoruz . Psikolojim hiç iyi değil şimdi yatırdım ilk uykusuna 10 dk sonra tekrar ağlayarak uyandı.
dodu0207 nbanba suan aynısını yasadım bende😢😢 işe yararsa eğitim tekrar buraya yazarım sizde almak isterseniz belki işe yarar 🥰
dodu0207 KLORAK gazı falan olmuyor muydu hiç? Biz o dönem saatlerce kucagımızda yürüyerek gezdiriyoduk. Gazdan dolayı durmuyordu hiç. Aksam 6 gece 12 aglama krizindeydi. Bırakın desteksiz uyutmayı koltuğa oturamıyoduk bile. Yani sizde bence bu konuda sanslı olanlardansınız her bebek buna uygun olmuyor malesef
KLORAK dodu0207 evet haklısınız, ben 40 gün emzirdikten sonra gazini çıkarttım sonra hiç 🤷🏼♀️ ağlatmazdı kendi kivraninca yattığı yerden çıkartırdım gazini ki 3 ay reflü yatağında yattı ve yüz üstü yatardı hiç zorlanmadım ama eğitim için asla geç değil sadece biraz daha zaman alır hepsi bu
dodu0207 KLORAK bende yapıyordum tabiki bunları ama malesef alt gaz cıkartamıyordu. Teşekkürler sağlıkla büyütün❤️
Mommbaby nbanba bebeğim 4,5 aylık emziğini verip yatağına yatırıyorum bakınırken uyuyakalıyor genelde ama en fazla 2 saat uyanık kaliyor düzenini bozmuyorum. Eger uykusu gelip yatırmazasanız asla uyumuyor bir sonraki saate atıyor
Bsrkp Valla bu destek uyutmakmış eğitimlermiş çocuğa göre işe yarıyor üst komşumla aynı anda doğum yaptık benimki kolik bırak yatağına koyup eğitim vermeyi her gecemiz hastanede geçti Komşum akşam yatırıyordu sabah kalkıyordu çocuk 10 aylık olduk hala aynı hiç bir eğitim de işe yaramıyor uyusunda nasıl uyursa uyusun diyorsun artık Allah yardımcımız olsun