Meleklerim1628 Ehliyete yazılacağım ama beni neler bekliyor ehliyet sınav soruları indirip çalışsam yeni ehliyet alanlar wrsa bana bilgi verir misiniz sorular zor mu
ralpyyy Meleklerim1628 yazılı sınava geçen hafta girdim şimdi direksiyon derslerine gidiyorum yazılı sınavdan 82 aldım teorik derslere katılmadım bebeğim küçük olduğu için sadece çıkmış soru çözdüm sınav zor değil çıkmış soruları değiştirerek soruyorlar beni korkutan direksiyon sınavı bakalım onu geçebilecek miyim
momundad ralpyyy Tebrikler güzel puan almışsınız tahmini nekadar sürüyor derse kaydolmak derslerin başlaması direksiyon sınavı vs totalde, benim bebeğim de küçük biran önce almak istiyorum birde ücret bilgisi her şehre göre değişiyor mu
ralpyyy momundad Ben mayıs sonuna doğru kayıt oldum bayramdan önce teorik dersler bitti temmuz başında yazılı sınava girdim şimdi direksiyon eğitimi alıyorum temmuz sonu gibi de direksiyon sınavı olacak. Kursa 15.000 verdim sınav ücreti ehliyet vs derken ortalama 21-22 bin civarı ediyor tüm süreç. Her ilde farklı oluyor ücretler