Ozra Gece gece kafayı yicem kızımı emzikle uyuttum ağlayarak uyandı baktım emzik yok bakmadığım yer kalmadı yatağını çektim ettim heryere baktım emzik yok bu nasıl oluyor aklım almıyor
omdoga Ozra çocuğun içine düştü ya da belki refleksle attı odada ki her şeyin altına bakın bir de bazen inanılmaz bi şekilde bi kıyıda köşede saçma bi yerde siz bile bırakmış olabilirsiniz bakın her yere inşAllah uyanmadı çocuk
Ozra ArdeninAnnesi3322 pasaklisinkukuli Minel-inannesi ArdeninAnnesi3322 sinoli Bilgiliannee sult_n208 omdoga kubra00k Şifonyerün altına atmış ne ara uyandında oraya gidip attın neyseki buldum sağolun kızlar🫠
Minel-inannesi Ozra bebe aglayipta panik halinde ariyosaniz goremiyosunuzdur belki. Sakince bi tekrar bakin, ayaklanip gitcek hali yok ya😊
Bilgiliannee Ozra Ahhh aynısını kaç kere yaşıyorum evdeki 4 emziğin aynı gün içinde yok olduğunu söyleyebilirim tel toka gibi aynı öyle bi kayboluyor ki inanılmaz yani…..
kubra00k Emzikle uyutup kızınızı farklı biryere taşıdıysanız emzik başka yere yada uyuttuğunuz yerde düşmüş olabilir. Yada yere düşmüşse belkide yıkadınız mutfaktadır. Ben bunları bazen unutup emziği çok aradım☺️
tunasmom1 Ozra heh şükür 😂 ben bile burdan panik oldum emzik askısı alayım düşüncelerine girdim ama sizde o telaşla iyi burdan yazıp gönderi açabilmişsiniz 😂😂
Ozra tunasmom1 emzik askısıda var bide. Artık ben oturdum eşim arıyordu o ara aklıma geldi belki bi yardımı dokunu diye yazdım direkt 😅