Ecitah09 250 bin tl kredi çektik geçen sene 3 senelik her sene temmuz ayında ödemeli ama oynak faizli deniyormuş öyle bi kredi şuan %56 faizli gösteriyor nasıl hesaplanıyor bu ayki ödeyeceğimiz para bi fikri olan var mı yada banka da çalışan
Deletedmom_106 Ecitah09 ilk kez duydum. Bizde çektik ama belli bi oran var onun üzerinden çektik 1 senesi kaldı öyle artmıyo da . Dediğiniz şekilde baya zararda olacaksınız sanki
Ecitah09 Deletedmom_106 öyledir canım ya sorma biz değil kayınpederim bizim adımız çekti araba alırken onu ödücez ilk senesi de merak ettim
Deletedmom_106 Ecitah09 senede bir mi ödeme yapıyosunuz ben mi yanlıs anladım. Benimde kayınpederim çekti 100 bine geri ödemesi 115 bindi sanırım. 0,99 dan çekmistik o zaman
Ecitah09 Deletedmom_106 evet sene de bir kez ödeniyor 250 bin 3 senelik her senenin faiz oranıyla şuan mesela faiz %56 gösteriyor nasıl hesaplanıyor siye merak ettim
Deletedmom_106 Ecitah09 çok kötü.Keske gecen senenin faiz oranından normal kredi çekseydiniz. Her türlü kârda olurdunuz
nilazra123 Ecitah09 senede bir kez ödeniyor yani 250 bini 3 yıla böldünüz 84 binlira ödeyeceksiniz üzerine faiz ölarakta %56 ödeyeceksiniz 47 bine yakın yani 84+47= 131bin ödenecek anladuğım kadarıyla bankacı değilim ama bu anlaşılıyor
Ecitah09 nilazra123 bende böyle düşündüm ama kayınpederim 200 bine yakın ödüceksiniz diyormuş eşime o açıdan merak ettim teşekkür ederim