mom-ipek Kızlar, vajinal yapışıkljkta masajı nasıl yapmamız gerekiyor? Aç kapa şeklinde yapıyorum ama canı yanmasın bebeğimin diye çok hafif parmak hareketiyle yapıyorum. Sizler nasıl yapıyorsunuz? Nasıl aştınız bu durumu?
girlmam mom-ipek benim kızımında yapısıklık vardı çocuk cerrahi actı aç kapa yap dendi ama kızım asla izin vermiyordu dolayısıyla yine kapandı bu sefer çocuk doktorumuz actı sevk etmeden bir de krem verdi şuan iyi
gmz1991 mom-ipek çocuk doktoru hiç müdahale etmeden cerraha yönlendirdi bizi. Bebeğim 4 buçuk ay civarıydı çocuk cerrahı eliyle açtı odasında hemen. Kızımın canı yandığı için vok üzüldüm ben keşke krem verseydiniz dedim. Krem zararlı hormonlari bozuyo dedi doktor bana. Ne kadar doğru bilemem tabi ama yine de dikkatli kullanın az ve kısa süreli kullanılıyo diye biliyorum.
mom-ipek girlmam yok hayır zaten cerrahiye gitmedik. Rutin muayenesinde farkedildi. Alt kısmı baya kapalı, üstte biraz boşluk var. Kremle masaj yap dedi. Bir hafta kadar yapayım eğer tamamen açılmaz ise doktora yazayom tekrar olmazsa
Han-0603 Benim kızımın da kapanmıştı 2 defa açtı çocuk cerrahisi şuan takip ediyorum masaj yapıyorum tekrar kapanırsa açma kapama da çocuklar da travma oluyor dendi kızım çok korkuyor 10 aylık
nergiz4155 mom-ipek vajnal yapışıklık derken nasıl yapışık oluyor idrar yaptığı yer mi yoksa daha aşağısı delik mi yapışık oluyor
girlmam mom-ipek cocul cerrahisine götürün bence çocuğu siz tedirgin olduğunuz için bu durumu cözemezsiniz actıktan sonra aç kapa olayını tekrar edin ki bir daha kapanmasın deniliyor benim kullandıgım krem yapışıklık için değildi hafif kanama olmuştu tekrar kapanmasın yara tutmasın diyeydi iki gün kullandım zaten her gün kontrol ediyorum bazı çocuk Dr kendi cözüyor bazıları cerrahiye yönlendiriyor sizinki size bırakmıs anladıgım kadarıyla sevk istemiyor kendini çocuk cerrahisine randevu alıp gidebilirsiniz size kalmış tabi bir öneri sadece