Themom_ benmkzm- ben balık sevmiyorum ama deniz ürünleri seviyorum 😃 Kalamar, midye , lakerda, kerevit ve karides çok severim. Sushi severim. Ama balık yemem mecbur kalmadıkça aramamda mecbursamda sadece çipura 🥲 Değişik bir durum ama böyle yani 😅
tugceo92 benmkzm- hepsi asiri kotu geliyor bana. goruntu olarak midem kaldirmaz 😅 bir tek balık yerim o kadar 😅
MnkKrtl benmkzm- midye çok severim kalamar ahtapot falan daha önce bi kaç kere yedim ama hayatımda olsada olur olmasada 😂 karides yiyemiyorum ama sanki bana bakıyo içim kalkıyo 🤣🤷🏼♀️
Damla_eflin benmkzm- Kız nasıl balik yemezsin. Ben ve oğlum balık delisiyiz. Ama ıstakoz, ahtapot, midye bunları ağzıma asla sürmem 🫣
biroglanannesii1 benmkzm- Oooo çatir catir yerim kopek balığı, karides, ahtapot, istakoz, kalamar, yengeç, midye bunlar favorilerim özellikle balıklarda da Branzini tercihim
beyazkrizantem benmkzm- ağzıma sürmedim tiksiniyorum. Küçükken annem ogururdu hep ondan oldu galuba. Tadını bilmem ogrenilmislik balık olan sofraya oturmazdim bir hafta o kaşık çatalla yemek yiyemezdim burnuma kokardı. Artık nasıl tiksindirdiler ise hala devam ediyorum. Bebeğim var Allah tan babası bu konularda ilgili beni aramıyor. Yediriyor. yoksa isim zordu.