Ebrubulut Hanımlar oğlum bı kaç gündür aşırı huyu değişti sürekli bağırmalar istediği olmayınca kendini yerlere atmalar sinir salıncakta sallanırken önünü açıyor biyerde durmuyor ordan oraya ordan oraya küçük ergen gibi sanki ne oluyorrrrr🤣🤣
ElifDeniz21 Ebrubulut Hoşgeldin 2 yaş sendromuu kolaylık diliyorum berbat bir dönem her gün sabır çekerek yaşıyorum 🤦🏼♀️😖
Ebrubulut ElifDeniz21 yaaa😢 gerçekten çok zor sürekli vuruyor bağırıyor ne zaman geçer yada nasıl azaltabiliriz
ElifDeniz21 Ebrubulut ben hemen parka çocukların yanına indirerek sakinleştirmeye çalışıyorum ancak öyle duruyor yoksa imkansız
Nurseda19- Merhaba benim oğlum da 16 aylık bir kaç haftadır diş sıkma bazen çığlık atma sinirlilik gibi bir hali var Bebek ergen diyorum 🙃
Nurseda19- Ebrubulut çok tepki vermemeye çalışıyorum görmezden gelip dikkatini dağıtmaya çalışıyorum ama bazen de azıcık kızıyorum anlasın diye
Ebrubulut ElifDeniz21 parktada durmuyor artık salıncağa bindiriyorum önünü açıyor düşecek diye indiriyorum hiç durmuyor ordan oraya ordan oraya koşturuyor
Tomris61 Ebrubulut ay aynı benim kızımı anlatmışsınız ya. 15 ay 6 günlük şu an. Isırma vurma hiçbir şeyden mutlu olmama, eline aldığını atma gibi gibi. İştah da gitti