Adenimin https://mutluresim.com/image/IMG-2780.z0EwJr Arkadaşlar ben bu kuzuyu LCW den almıştım kızımın uyku arkadaşı oldu ama malesefki memleketime giderken otobüs yolculuğunda kaybettin ve bulamıyorum gören veya elinde olan varsa satın almak isterim çok ağlıyor ismi momoydu…
zeynptgb Adenimin gelmesi zor ama aynısından yapabilecek biri varsa yada siz debyapabilrsiniz çok zor değil sanki
Adenimin dilberhala1 benzerini aldık anladı maalesef ki ne yapacağımı şaşardım belki elinde olan vardır son çare olarak buraya yazdım
dilberhala1 Adenimin Uyku arkadaşı çocuklar için gerçekten büyük anlam yüklüyorlar üzüldüm ya inşallah olan çıkar elinde
Adenimin dilberhala1 evet hiç sormayın çok üzülüyorum bende nasıl oldu nereye gitti 10 saat yolculukta başka çocuklar da vardı düştü de onlar mı aldı hiç bilmiyorum Ardenaden
Ardenaden Alah kolaylik versin bizmde bi pikemiz var vimden almistik ne bulabildik 2 tanede yakin rnekte bukdm aldm yok yani ipleri bile söküldü yikansada kenarlari kirli gozukuyor aklim.cikiyot bsey olacak diye