Mirann17 Merhaba oğlum dün sabah sünnet oldu bugün ise kremlerini sürerken pipisinin uc bölümü beyaz kremsi bir doku kaplamış nedir sizce
1bebe1kedi Mirann17 sürdüğünüz kremlerden kaynaklanıyor o. Bizde de olmuştu nazikçe temizlemek gerekiyor çok zor olsa da 😢
Kuzeymomss Mirann17 Hiç ellemeyin çok normal. Benim oğlumda 1 ay önce oldu aynı şekilde bende sizin gibi buraya yazmıştım içim rahat etmedi diye yarını doktora gittim. Doktor çok normal olduğunu onun zamanla kabuk tutup düşeceğini söyledi öyle de oldu
Mirann17 Kuzeymomss çok sağolun bende yatın doktora soracağım da yine de insan bekleyemiyor böyle bir tabaka gibi değil mi uç kısmı Bakımına çok dikkat ediyorum çok şükür hiç ağlaması vs yok ama insan tedirgin oluyor
Kuzeymomss Mirann17 Evet evet aynen o şekilde, hatta şey gibi duruyor su toplamış patlamış gibi. 3.gün daha da çok olmaya başladı o gün gittik hatta doktor çok güzel bakılmış hiç birşey kullanmaya gerek yok artık demişti
aybkm Mirann17 Bizimde oldu aynısı. 3 gün banyo yok sonra bol köpükle yıka demişti doktor. O kabuklanma krem kullanmayı bıraktıktan sonra geçmeye başladı bizde yıkandıkça
esrayadadegil Mirann17 kaçıncı ayında sünnet ettirdiniz kozlar, 3 aylık bebeğim sürekli ne zaman sünnet olacağını düşünüyorum
Mirann17 esrayadadegil 2 buçuk aylık sünnet olduk biz iğneyi yaparken ağladı sadece oda kucağıma aldığımda sakinleşti daha sonra yarım saat uyuşması için süre veriyorlar ve benim birşey hissetmedi ben sünnet sırasında babası bacaklarından tutacağı için sıkılır ağlar dedim ama sevdiği müzikli oyuncak götürdüm hiç problem olmadı hemen bitt işlem
esrayadadegil Mirann17 ben de erken yaptırmak istiyorum ama gömük pipi oluyor diyenler oldu beni korkuttular açıkçası yoksa ben erkenden olması taraftarıyım hem daha kolay iyileşiyor hem de travma olmuyor
Mirann17 esrayadadegil biz dün ve bugünü rahat geçirdik tabiki bebişten bebişe fark eder ama erken yaptırmanızı tavsiye ederim 💐