scinar Dentinox gel n diye bir dis jeli almis arkadaşım. Dun gece oglusum ilk alt dislerini cikarmis. Simdi bu dis jelini sursem faydali olur mu yoksa cikmadan mi surmeliydim cok tecrubesizim bu konuda hazirliksiz yakalandim bi anda cikiverdi 😪
sibelturan scinar bana doktor sakin dış jeli kullanma çok tehlikeli demişti karanfil tülbente koy üstüne zeytinyağı koyup bir gece bekler sonra onu damagina sur demisti
biranneikievlat scinar Oğlumda kullanıyorduk çıkma aşamasındayken. Emzik kullanan bir bebekti emziğine sürüp masaj yapıyordum emziğiyle. Ama kullanım şekli sizin tercihiniz tabii.
izd sibelturan aslında doktorunuz muhtemelen benzokadin, lidokain gibi içerikler olanlara dikkat edin demek istemiştir. Temiz içerikli diş jelleri hem güvenle kullanılabilir hem de olımlu etkileri vardır aslında..
Sassolsobe sibelturan merhaba daha sonra karanfili tülbentten çıkarıp dişlere mi sürüyoruz üzerine zeytinyağı döktüğümüz karanfili
izd gzmcnr örneğin temiz içerikli olduğu için genelde tavsiye edinendiş granülü vardır tetagil, jel değil granğl. Bir de jacknjill de bu kategoride geçer mesela..