Egemeninannesi_ Kızlar oğlum Egemen 5 aylık yavaştan tadımlara başladık şimdilik yoğurt ve havuç tattı çok sevdi, yarın kabak ile devam edeceğim. Sizde durumlar ne ? Neler yediriyorsunuz veya yedirmeyi düşünüyorsunuz ?
theyikik Sizinle başka bir postta konuşmuştuk , bebeğimin zayıf olduğunu yazmıştım siz de hemen hemen bizimkiyle aynı olduğunu , normal olduğunu söylemiştiniz. Şu an bebişinizin kilo durumu nasıl acaba merak ettim 🤗
Egemeninannesi_ theyikik evet canım hatırladım. 5 ay 2 günlük 7 kg 500 gram senin bebiş nasıl umarım sağlıklıdır ☺️
theyikik Egemeninannesi_ maşallah bebişinize. Kızımın da çok şükür sağlığı, keyfi yerinde ama hala zayıf ilerliyor bende muhtemelen 5 ayda başlicam ek gıdaya. Şu an 4 ay 21 günlük 6500 civarı 🤗
seymavmustafa theyikik 4.buçuk aylık bi bebeğin zaten bu kilolarda olması normal yani zayıf olduğunu düşünmeyin
Egemeninannesi_ theyikik kız bebişlerin ortalama hep böyle genelde erkek bebişlere göre 1 kg daha az oluyorlar yapı olarak maşallah sağlıklı olması en önemlisi ☺️ ben geçtim ek gıdaya çünkü sofraya bizimle oturmak istiyordu ve her şeyi ağzına götürüyordu doktorumda 5 ay 15 gün gibi tam geçmiş oluruz ama şimdide ufaktan başlanabilir demişti
theyikik Egemeninannesi_ evet bizde muhtemelen 5 ayda başlicaz , kilo alımı az olduğu için bi de mama içmediği için doktorumuz erken başlatabilir kontrole gidince artık söyler 😊
melekk_ Biz de 4ay 8 gunluk. 6,700 kg. Cok takiyorum yemesi azaldi emmiyor. Bu ay bitince ek gidaya gecmek istiyorum ☹️
Egemeninannesi_ melekk_ bence gayet iyi benim oğlum da 4 aylıkken 6 kilo 400 gramdı . Hem kıyas yapmak yanlış tabi ama normal olduğunu belirtmek için söyledim hiç takmayın her şeyi normalse hiç önemli değil ek gıda ile bol bol alır😇