canimanne06 Makarna demeyin ama dün yapmıştım. Bugün de hiç yapasım yok akşam dışarda yiyeceğiz oğlum birazdan yemek isticek karnı aç ama kolum da sıkışma var yapamıyorum dışarıdaki yemekleri de sevmiyor
sweetangell canimanne06 ben şimdi yapacağım fikir olur belki patates küçük küçük doğrayıp içine kıyma sarımsak soğan biber salça sos fırına atacağım
yaprak_34 canimanne06 kabak çorbası hem kabıza iyi gelir .az tereyağ ve unu kavurup bir diş sarımsak ve bir adet kabak ekliyorum varsa kemik suyu ve normal su pişince blendar
maygirl canimanne06 en basit tarhana corbasi icine makarna,kiymada olur yada sehriye,yanina pankek meyve ile verin yogurt vs.
2prens_annesiii canimanne06 Bizde akşam yemeğini kaynanamda yicez acıktı şimdi evden çıkarken termosuna tarhana çorbası yapıp koymuştum + yoğurt yedirdim zeytinyağlı yaparsanız kabızlığına da iyi gelir doyurucu içine ekmek doğradınız zaman
melegim71 canimanne06 kemik sulu corbalar yapahilirsiniz domates tavuk mercimek ezogelin felan firina tavuk verin soslu pilav yapin bulgur priinc felan