2kizannesi- Kızlar selamlar. Balıkesir/Ayvalık tarafları yada başka bölgede olabilir. Her şey dahil otel öneriniz var mı acaba? 1 bebek 1 çocuk gidicez, bildiğiniz gittiğiniz memnun olduğunuz yerlerin önerilerini beklerim 🌸💞
2kizannesi- Betulcoban Balıkesir’de Afytos Otel var, orayı biraz inceledim baktım da güzeldi ama gidemedik tabi tatile 😂 Fiyatı da iyiydi ben Ağustos ayı için bakmıştım 4 gece 5 gün 20 bin liraydı, ama gidemiyoruz tabi 🥲
Ardenaden Betulcoban ayvalikta yasiyordum ben o zaman biz her izin gunumuzde gunu birlik ordaydik gece klmadik evimiz oldgu icn ama kahvaltıyı yemegi orda yerdik havuzu tertemiz denizi iyle şezlong derdi yok her yer sezlong dolu semsiye derdi yok ustu ahsap golgelendirme duslari fln tertemizdi.Sadece havuzun yanindaki yerden bisey yemeemeye calisin cunku 3 kati 😁 onun disnda ideal.seneye kiraci cikicak evi gormeye gdicem o zaman bnde orada tatik yapicam kesinlikle hm uygun hem temiz hem oyle yabanci turost fln yok nerdeyse ve absürd ınsanlarda yok yani yoktu😁
Kbr-duru Merhaba, Ayvalık Sarımsaklı da Grand Temizel oteline gitmiştik. Çok memnun kalmıştık. Temiz, yemekleri lezzetli, plajı çok güzeldi. Bu sene Kıbrısa gitmeseydik tekrar Balıkesire gitmeyi düşünüyorduk 🌸