handeozdmr ocean d vitaminini kullanan var mı arkadaşlar ne zaman kullansam bebeğimde karın ağrısı gaz sancısı oluyor başta şüpheleniyordum ama aralıklarla verip emin oldum bir tek bizde mi oluyor acaba doktor tavsiyesi ile aldım
maygirl handeozdmr aslinda zeytinyag icerikli zaten buyuzden kolay sindrilmee ozelligi var hazmsizlik vs gaz yapmamasi icin..dogdugundan bu yana kullaniyorum hic sorun yasamadim..bu sekilde oldgna eminseniz doktorunuz tawsiyesi ile baska damla kullanin.sabahberken saatte kullanilmali gec saat uykuszluga bile neden olur uyku duze ini dahi d vitamini dengeliyor..
Prensesin_Annesi_ handeozdmr Bizde ocean kullanıyoruz doktorumuz sabah kalkar kalkmaz ver dedi öyle yapıyorum sizde öyle kullanın isterseniz
handeozdmr umossss çok erken uyanıyoruz zaten birkaç defa öyle verdim sonra öğleye yakın denedim sonuç hep aynı
maygirl handeozdmr saatinizde bi sorun yok 9 10 da cok werdgm oluyor..ilk uykusuna gecmeden once yani sizn kadar erken bile degil..eminseniz doktrunuz onerisi ile damlanizi değişin.
mehmetcinar Prensesin_Annesi_ tok karınla verilmesi gerekiyor emilimin daha sağlıklı olması için aç karinla sadece demir ilacı verilir bilginiz olsun
handeozdmr maygirl daha önce sağlık ocağının verdiği damla da aynısını yapmıştı bi danışacağım bakalım tekrar doktora