mgns Kızım 9 aylık olacak ona özel çorba yemek yaparken tuz koymak istemiyorum pek. Tatsız ve baharatsız olunca yemiyor bizim yediğimiz şeylerden tattırdığımda aşırı istekli oluyor yemeye. Ne yapayım bilemedim. Az da olsa baharat ekliyorum tuz da yok denecek kadar az. zararı olur mu… Hiç yememesinden iyidir diye düşünüyorum
Parpaali mgns Bir yaşına kadar önerilmiyor aslında ama oğlumda tuzsuz, baharatsız olunca yemiyordu. Hatta ben dalga geçiyordum bu çocuğun bir tarafı Hatay, yemez tabii diye. 😂 Bende ekliyordum azıcık tuz ve baharat.
3kedili2bebekli mgns kekik ve nane ekleyebilirsiniz ama tuz biraz problemli dürüst olmak gerekirse hiç tuz baharat tadı almamış olsa aramazdi
Prensesin_Annesi_ mgns Benim kızımda 6. Ayda öyle böyle yedi 7. Aydan itibaren yediremedim bende azda olsa tuz ve baharat ekliyorum zaten nane kullanabilrisin demişti doktorum domates yasak 1 yasına kadar dedi doktor kapya biber salcası yaptım corbalarına tat olsun diye onu kullanıyorum ben bile tadına bakınca tatsız tutsuz midem bulanıyo cocuk nasıl yesin 😂🥰
mgns 3kedili2bebekli evet malesef bizim yediklerimizden biraz tattırmıştım ilerde yemek seçen bi çocuk olmasın diye alışmış olabilir 😔
mgns Prensesin_Annesi_ ben de nane çok kullanıyorum😊 kapya biberi de direk çorbasına koyuyorum kavurup.