yadeyade27 Kızlar çocuklarımın burnu kanıyor kıyafet ve çarşaflardan asla kan lekesi çıkmıyor fenomenlerin önerdği stop marka var leke çıkarıcı kullanıyorum yine çıkmadı sinir oldum nasıl çıkar lekeler normal leke bile çıkmadı bende mi sorun var onlarda bekleyenler bile çıkıyor ne olur şu lekeleri çıkaracak öneri verin
Parpaali yadeyade27 Soğuk su + beyaz sirke + sabun kan lekesine birebir. Leke çıkarıcı olarak baby me kullanıyorum.
elisa2705 yadeyade27 Bende kullanıyorum o leke cıkartırıcıyı kanı denemedim sadece diğerlerini hepsini cıkardı sahte satıcılar var onlardan mı aldınız acaba
Birdunyabircennetannesi yadeyade27 Geçen yaşadık direk asperox sıktım gerçi çocuğumun üstüne değil yastığa sıktım sonra makineye attım çıktı
Bebegimben1 yadeyade27 e bebeğin leke çıkarıcısi eşimin işyeri kıyafetlerinde ki yağ hatic bütün lekeleri çıkarttı 😂
yadeyade27 Parpaali bende bi güzel kaynar suya attım 😄dabun beyaz sabun mu birde bu üçünü birleştirip kovada mı yıkıyorsun canım
yadeyade27 Birdunyabircennetannesi valla bazen hemen atamıyorum iki çocukla elim değmiyor bekliyor asperox mavi olan mı
Parpaali yadeyade27 Kaynar su tepkimeye girmesini sağlar, lekeyi çıkarmaz. Soğuk su, sirke, beyaz sabunu bir kapta birleştirip çitileyebilirsiniz. Görevli olduğum ambulansı bu karışımla temizlerdim ben hep.