YagmurunAnnesi Dün aşımızı olduk. Hemsire %70-80 ateşi cikabilir dedi. Çok sükür gece hiçbir sorun yaşamadik. Gayette güzel uyudu. Akşam 22:00 da uyudu sabah 07:00 a kadar 3 defa uyandı. Dün gündüz çok mızmızdı. Bende calpol verdim bir defa. Bugünde çok mızmız. Hep kucak istiyor. Çığlık atıyor. Bizde durumlar böyle. Zaten 2. Ay da yapılan aşının 2. Dozuymuş sadece verem aşısı yok içinde. 😊 Çokta endişelenecek bir şey yokmuş şükür. Sizde durumlar nasildi ?
Ebruege01 YagmurunAnnesi bizde 15inde olucaz. 2. Ay aşısında zorlanmadık ama buda kolay geçer inşallah 😊
Asli26 YagmurunAnnesi bizde 15 inde olacağız canım inşallah bir sorun yaşamayız calpol ilacını nasıl muhafaza ediyorsun?
Glsnflz YagmurunAnnesi bizde olduk şükür sorunsuz geçirdik.2.ayda huzursuzluk olmuştu ekmek istememişti o zaman calpol vermiştim ama bu sefer gerek kalmadı.
YagmurunAnnesi Ebruege01 İnsallah bunda da sorun yaşamazsiniz canım. 😊 Allah kolaylık versin insallah 🙏
YagmurunAnnesi Asli26 Buzdolabinda sakliyordum bundan 1 ay önce ama 1 aydır dışarida canim. Simdi kutunin uzerine baktimda 25 derecenin altinda olmasi gerekiyormus bulundugu yer. Buzdolabinda saklamayin diyor uzerinde
Seqnem Aşıların hiçbirini araştırmadım. Hiçbirinde de sıkıntı yaşamadım. Boşuna dememişler; cehalet mutluluktur.
YagmurunAnnesi [bilinmeyen] Ayni bizimkide de cok mizmiz hep kucakta 😑 Ateşi falan cikmasinda ne yapalim. Buna sukur. 🙏