Merhaba kızlar. Ben galiba bebeğime desteksiz uyumayı öğrettim 😂 6.5 aylık şu an, yenidoğan döneminde memede, emzikle pıpışlayarak kucakta, kucakta sallayarak, ayakta sallayarak gibi tüm metodlarla uyuttum. Son 3 aydır beraber yatıyor ve yatarak emziriyordum. Emerek uyuyordu hem gündüz hem gece uykusunu. Geçen hafta anı bir kararla artıkd edteksiz uyutmak istedim. Çünkü benden başka birisi mümkün değil uyutamazdı bu şekilde. Öyle zamanla falan geçmedim ben belki bebekten bebeğe göre de değişiyor olabilir ama bi gece uyku öncesi rutinine emzirmeyi de ekledim, artık karnı doyup oyun yapmaya başlayınca yatağa bıraktım. Ağzına emziği verdim ve yanındaki yastığa doğru yan çevirip poposuna pıt pıt vurdum. Çok uzun sürmedi 10 dk ya var ya yok uyudu. Bu şekilde 1jaftadır devam ediyordum. Dün gece ilk defa emziği verdim, yanında durdum öylece. Ne popoya vurdum ne pış pış dedim. Sadece çok kıpırdamaya başladığında elimi göğsüne koyup yanında olduğunimu hissettirdim. Tam pes ettim eşime “sen dener misin” demeye gittim. Geri döndüm ki yastığa dönmüş ve uyumuş. Kendi kendine 🥲 belki zorlanan annelere bi umut olur benim hikayem. Pes etmeyin. Yapabiliyorlar ☺