CilekliPasta2 o göğüs yarasını o kadar iyi biliyorum ki hatırladıkça acısını da hissediyorum gerçekten çok çok geçmiş olsun… ben her şeyi denedim zeytinyağı sürdüm kantoron yağı,lansinoh, ayva çekirdeği jeli, doktora gittim normal bir krem yazdı hiç biri işe yaramadı. Poşet kestim kapattım göğüs uçlarıma. En son doktora gittim beni hastanenin emzirme danışmanına gönderdi. Ben o ana kadar doğru emzirdiğime çok emindim ama oradaki ebe gösterdi sadece ucunu tutturmuşum.. ucunu tutturunca ne sürerseniz sürün etkisiz kalıyor yeniden bebek yara ediyor sizde yanlış emziriyor olabilirisniz bir hastane emzirme danışmanına gidin bence ücretsiz bu arada çok güzel ilgileniyorlar. Bebeğe memenizin daha fazla kısmını vermeniz gerekiyormuş birden ağzını açınca itiveriyprsunuz bebek doğru emdikçe yaralarımda kendiliğinden geçti. Bu süreçte yardımcı olan şeylerde bol bol yıkadım orayı sıcak suyla ve arto göğüslerimi açtım kuruttum ucuna da kendi sütümü sürdüm benim göğüslerimin ucunu gören gerçekten korkuyordu yarılmıştı artık kopma derecesindeydi