Alinasem Selam , yürüme arkadaşı almak istiyorum ama oek emin olamadım . Kullanan var mı memnun musunuz ? Bir de bebeğe herhangi bir zararı olur mu ?
cennettekimeleklerim Alinasem yürüme arkadaşı ben almadım ama melek kanadı diye sırta takılan çanta gibi bir şey var benim oğlum onla cesaretlendi yürümeye sanki biri tutuyormuş onu gibi yürüdü
YldzEfsun Alinasem ben kullandım fisher price ninkimi çok memnun kaldım. 14 aylık oldu yürümeyi öğrendi ama hala oynuyor. Hem dil gelişimini destekleyen bir oyuncak. Eğitici yanı çok fazla. Kutusunun üzerini mutlaka okuyun. Bence hiç düşünmeden alın derim.
Cigdem61 Alinasem benim eşim ortopedi uzmanı iki çocuğumuz var ikisinde de yürüteç ve bir şey daha vardı adını unuttum asla istemedi almadık. Zararı varmış. Ama tabii siz bilirsiniz yinede kontrollü kullanan anneler zarar görmeden de atlatabiliyor günde 10-15 dk gibi. Ama sizin dediğiniz böyle bir şey mi bilmiyorum.
YldzEfsun Buarada düşüyor kalkıyor başta ama bir zararı olmadı. Tek dezavantajı akşam çocuk uyurken yanlışlıkla dokununca hadi yürümeye başlayalım diye bağırıp şarkı söylüyor 😅 malesef bi şekilde de her akşam dokunuyoruz ona 😅😅