senaeyda  Kızlar yardım ilk çocuğumda böyle öğrenmemiştim silik çizgi var regl üzerinden daha 7 gün geçti. Hamile miyim ?
Mirmir_ senaeyda silik çıkmış olablir kan verin hemen öğrenirseniz olmadı birkaç güne tekrar yapın testç
senaeyda Nazindirella ay vallahi değildi 😂 bir kızım var 4 aylık napıcam diye düşünüyorum. Hele ağırlaştığımda nasıl gece emzirmek için kalkıcam vs hepsi soru işareti 😂
lux33 Yuzuklerin_efendisi0 regl olmaya yakın mi böyle olur? Ne alaka benimki 4-5 gün gecikince böyleydi hamileymişim
senaeyda O zaman bana tebrikler kızlar 4 aylık bebeğim var allah yardımcım olsun 😂 isteyen herkese de nasip etsin. Ama bu doğumdan sonra acil spiral mi olur artık yoksa ne olur bilmiyorum kapatıyorum kendimi 😂
birazquality senaeyda hayırlı olsun ben de oğlum 5 aylıkken hamile kalmıstım simdi o 16 aylık oldu. 2 aylık da kızım var. Biraz zor ama çok güzel zamanlar büyüdükçe daha da güzelleşeceğine inanıyorum😊
Poly-ana senaeyda Hayırlı olsun canım sezaryen mi olmuştun eğer öyleyse bir an önce doktora gidip bu durumu istişare etmelisin
senaeyda birazquality cidden çok zor gibi geliyor şuan bana valla sevinsem mi üzülsem mi halime bilmiyorum
dikkatbebekvar senaeyda bana da pozitif gibi geldi ve 7 gün geçmiş zaten regl. Nasıl korunuyodunuz ya da korumuyor muydunuz
senaeyda dikkatbebekvar prezervatif ve dışarı boşalma yönetimi ile korunuyorduk ama Allah ın taktiri. Ben doğum kontrol hapı kullanmak istememiştim. Keşke kullansa mıydım diyorum ama olan oldu 😂
taze-anne2312 senaeyda benim bebeğim 11 aylıktı hamile olduğumu öğrendiğimde bende emziriyordum doktora gittiğimde 24 haftalık olana kadar emzirebilirsin demişti