Enesim Minagece rezene çayı ve humana iyi gelmişti bana humanada bi 10 gün iyi geldi sonra faydasını görmedim
EymenkartalEnderasaf Minagece sorma benimde öyle ben yine kesilmedi diye şükrediyorum çünkü hiç iyi şeyler yaşamadım o kadar stres üzüntü yaşadım ki anlatamam az çok geliyor şükür, boşver takma kafanı hiç bişey çocuğun kadar önemli değil çünkü
SinanzehraNeva Minagece promalt içiyorum ben e bebekte satılıyo süper bişey ve inanılmaz işe yarıyo benimde bu ara azaldı içicem bu gün haftada ayda içiyorum hemen etki ediyo
Enesim Minagece allah yardımcınız olsun pes etmeyin . Oğlumda 40 günlükken iki ameliyat geçirdi benimde üzüntüden gitmişti ama çok şükür sonra sütüm arttı.
SinanzehraNeva Minagece gözünü kapatıp bi iki kutu içtinmi sonra alışıyosun güzel bile geliyo en başta bende çok bulandım
Sevgi1 Minagece üzülme çıkar annesi ben bile bebekken 10 gün kuvezde kalmışım stres yapma müzik dinle çikolata ye mutluluk verir bide tahin ve mercimek çorbası sütü artirdi bnde bide biri börülce demişti
Sevdaguzeltepe Bol bol su dinlenme bunlar başta geliyof ama milk tea diye bir çay var aktarda çok güzel süt artırıyor tahin pekmez kuru incirde çok iyi
Gamzeciks Minagece Bol su. Humana emziren anne cayi ve bestlak damla. Bunlarla geldik bugune cok sukur. Bence kesinlikle arttiran seyler.