Winxclub52 Günaydın hanımlar bugün planım yok kahvaltı yapicaz bir de bizim burda pazar kuruluyor pazara gidip alışveriş yapacağız sonra eve gelir akşamı da evde geçiririz sizin planlariniz neler ☺️
Tatlican Winxclub52 Bizimde planımız yok bugun dinlenelim yarin kismetse istanbula kınaya gidicez sabah 10da cikicaz gorumcemin evinde yemek verilecek kina 7 11 arasi biz gece 12 de tekrar sakaryaya donucez uzun ve yorucu bir gun olucak
hndathn Winxclub52 hiçbir plan yok eşim sabah 5 te ise gitti şimdi evi toplicam sonra market alışverişi yapicam sonra yemek sonra çocuklarla kutu oyunu oynarız ardından kızı uyutucam uyursa. Akşama belki eşim erken gelirse çocukları parka götürürüz
2prens_annesiii Winxclub52 Eşim markete gitti onun gelmesini bekliyorum gelsin kahvaltı yapmaya gidicez ordan avm turu gezdikten sonra kaynanamlara geçeriz akşama yemeğe çağırdı bugün rahatım😄
Duyguuu38 Winxclub52 vlla bugün ailecek evdeyiz miss zaten hastayım ev işini yaptık kahvaltı yapıldı kahveler içildi şimdi yatarak ciips yedim😂😂 birazdan oğlum öğlen uyursa bende uyucam valla