ozlemmmmmm Merhaba arkadaşlar 2 defa kaça usg çektirdim değeri sinirda dendi sonra ortabediye götürdüm değerleri gayet normal dedi ama. Bebeğim sol bacağını sağ bacağına göre daha hareketli bilemedim normalmı
efecikgnr ozlemmmmmm çocuk doktoru ne diyor bu konuda çift bez falan kullan dedimi. Benimkinin ultrasyonunda hiç sorun yoktu ama bı ayağı diğerine göre daha hareketliydi . Sonra ikisi birden hareketlendi . Belki biz anneler olarak evham yapıyoruz biraz
ayseci ozlemmmmmm bizde de öyleydi ultrason çekenler hemen hemen her çocukta oluyor dedi doktor olmaz iki bez bağla dedi bi hafta bağladım bebişim istemedi rahat değildi bende takmadım tekrar gittim doktora dedi ki bak işe yaramış bende söylemedim takmadıgımı
ozlemmmmmm efecikgnr cocuk doktoru ortapediye gönderdi çıkıklık yok ama değeri düşük çıkmış dedi sonra oraya götürdüm bu değerler gayet normal şuanlık sıkıntı yok dedi evham yapıyor olabilirm ya
ozlemmmmmm efecikgnr aslında iki ikişiye götürdüm bir tanesi hareketleri gayet iyi usg ye gerek yok dedi eşimin ısrarı ile ikinci kez çektirdik diğeride ortapediye yönlendirdi oda sıkıntı yok deyince üstelemedik